|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS DID] komputer |
Autor |
Wiadomość |
wojtek1691
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi space star 1,9 did
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-11-2011, 09:04 [MSS DID] komputer
|
|
|
Część, wczoraj zauważyłem że jeżeli zmienia się na komputerze temperatura do ok.0 to pojawia się jakiś dźwięk i wyświetlacz miga. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mógł mi powiedzieć czemu tak się dzieje i z czym ma to związek? pozdrawiam |
|
|
|
 |
drtymf
Mitsumaniak

Auto: MSS 1,9 DID Comfort BFL
Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Wrz 2009 Posty: 819 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 12-11-2011, 10:40
|
|
|
To ostrzeżenie przed możliwym oblodzeniem,. Zaczyna migać kiedy temperatura spadnie poniżej 3stopni, najczęściej przy odpaleniu. |
_________________ Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy.
 |
|
|
|
 |
sqza
Mitsumaniak SpaceRowicz
Auto: MSS 1,3B GLX 99r
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Paź 2010 Posty: 105 Skąd: Rzeszów (St-ce)
|
Wysłany: 12-11-2011, 10:49
|
|
|
Dokładnie tak jak napisał drtymf - może się tak również dziać gdy z powiedzmy "ciepłego" powyżej 3 st C miejsca wjeżdżamy do lasu i dłuższy czas jedziemy to gdy temp spada poniżej magicznej wartości też będzie taki sygnał i miganie wyświetlacza - wg mnie jest to bradzo przydatne ostrzeżenie. |
|
|
|
 |
wojtek1691
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi space star 1,9 did
|
Wysłany: 12-11-2011, 14:18
|
|