Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Po godzinach
Autor Wiadomość
filip
[Usunięty]

Wysłany: 23-08-2005, 13:12   Po godzinach

Jako ze czasy mamy ciezkie i stresujące, tak sobie pomyślałem ze warto by było podzielić sie z innymi swoimi sposobami na przyjemne spedzanie wolnego czasu. Mozna tu np wpisac filmy godne polecenia i takie tam co Wam przyjdzie do głowy - zostawiam Wam pole do popisu :wink:

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 23-08-2005, 13:14   

jaki wolny czas????? co to jest????

Efa! 
Mitsumaniak
queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-08-2005, 13:30   

Gdy nie pracuję i gdy odklejam się po godzinach ślęczenia sprzed ekranu monitora, jeżdżę nad pobliskie jeziorko popływać, a jak jest słoneczne popołudnie, opalam się i opędzam od wściekłych os.
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 23-08-2005, 13:38   

Polecam filmy

Crash - Miasto gniewów - powiem tyle ze i tak wszystko wyjasnia sie pod koniec ;)

Wojna Światów - a tutaj na koncu mamy przeslanie, film daje do myslenia, przynajmniej mi dal ;)

mam na dysku ale jeszcze nie ogladalem
madagaskaru oraz zgadnij kto
lecz jak obejrze - jak znajde wolna chwile to sie wypowiem :)

misia27 
Mitsumaniak
KRÓLOWA MANHATTAŃSKA

Auto: Colt 1,5 glxi '91 4G15
Wysłany: 23-08-2005, 13:40   

Jak juz znajdze czas wolny, to najczesciej spedzam go i tak z przyjaciolmi, wiec albo jemy i pijemy albo jezdzimy na rowerach. A jak mam czas dla siebie to slucham muzyki i laze po sklepach, albo myje miska :D Z reszta i tak wiekszosc czasu wolnego poswuiecam sprawdzaniu prac moich uczniow... :(

17 czerwca 2011r.- impreza urodzinowa z okazji 20-tych urodzin Mitsusia :D

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 23-08-2005, 14:10   

Rafal_Szczecin napisał/a:

Wojna Światów - a tutaj na koncu mamy przeslanie, film daje do myslenia, przynajmniej mi dal ;)

Rodzina zawsze zwycięża. A zwłaszcza amerykańska rodzina ;-)

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 23-08-2005, 14:52   

Ja czasem czytam takie forum. O samochodach cos, japonskich zdaje misie. Nie pamietam nazwy ale jak znajde linka to wkleje zebyscie tez mogli poczytac. Jakos tak Maniacy sie nazywaja .... czy jakos. Nawiedzeni strasznie ;)

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 23-08-2005, 14:56   

JCH napisał/a:
Nawiedzeni strasznie

padlem. JCH wygrywasz wszystkie konkursy, co do tego wolnego czasu to tez przegladam to forum tych strasznie nawiedzonych tylko akurat wypadla mi nazwa... ale skleroza nie boli ;)

eMBe
[Usunięty]

Wysłany: 23-08-2005, 15:25   

W wolnym czasie hmmm. myślę... co by tu zrobić, żeby (za- do- od- wy- po- na- )*robić :wink:

* niepotrzebne skreślić

a poza tym śpiewam jem i śpię

(tak naprawdę jednak nie ma mnie)

Moominek 
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0 benz. Intense
Wysłany: 23-08-2005, 16:29   

Rowerek!! Czasem długimi minutami gapię się w akwarium, to jest dopiero jazda!! :mrgreen:
CX3A(black) - też ukatrupili...
OTII - 250 tys. km z nami i teraz służy dobrym ludziom
OTIII - zryty przez poprzednika ale happy z nami 😉

kochajj 
Mitsumaniak

Auto: NISSAN
Wysłany: 23-08-2005, 18:08   

akwarium

[/list]

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Auto: Galant EA3W
Wysłany: 23-08-2005, 18:20   

Zawsze staram sie wygladac tak jak bym cos robil, choc moja rodzina uwaza ze najlepiej mi wychodzi spanie i ogladanie telewizji.
Czesto lubie pogrzebac przy samochodzie. Teraz ide np odkrecic kolo bo cos mi piszczy z lewej strony przy skrecaniu i chce to wyeliminowac przed zlotem.
Ogolnie uwazam ze wolny czas aktywnie mozna spedzic dosc latwo. Zdecydowanie trudniejsze jest znalezienie takiej ilosci wolnego czasu w ktorym mozna by sie aktywnie poobijac.

Grześku 
Mitsumaniak
groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Wysłany: 23-08-2005, 20:32   

Kofi napisał/a:
Zawsze staram sie wygladac tak jak bym cos robil...

mam kontrolny bajzel na biurku i nigdy szef nie mówi że nic nie robię, czasami załamuje ręce i każe mi posprzątać bo to wstyd. I jak ja wtedy będę udawał że coś robię?
wolny czas...
czasami mam go w pracy wtedy o-game i forum
jak zdarza mi się to w domu, to książka - nie znoszę tv, chyba że coś na DVD
na początku sezonu idealnym relaksem jest koszenie trawnika, teraz to obowiązek i zaduma dlaczego to zielone gówno nie podlewane i nie nawożone rośnie jak na drożdżach ??
filmy? temat rzeka, ja często wracam do "oszukać przeznaczenie 2" i "blues brothers"
książki? "odyseja kosmiczna" wszystkie 3, Cizia Zyke i nasz Eugeniusz Dębski.
z tv to TVN Meteo - krótkodystansowe kłamstwa bez cienia polityki

Kiedyś mój znajomy powiedział że odpocznie krótko po śmierci, tak pomiędzy zgonem a pogrzebem, potem trzeba się od robactwa oganiać i nie ma spokoju.
Niektórym to za hipa nie dogodzi :mrgreen:

strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia

szczeslaw 
moderator
Łamacz przepisow KRD

Auto: Carisma 1.6 99r
Wysłany: 24-08-2005, 00:36   

A ja polecam serial "Przyjaciele" :D . Ale nie polecam oglądać więcej niż 10 odcinków naraz - robi dziurę w mózgu :)
Lubię też posłuchać dobrej muzyki na dobrym sprzęcie (niestety taki jakbym chciał kosztuje więcej niż moja Corsa i Carisma razem wzięte :) ), poczytać "Najwyższy CZAS!" i pograć w Squasha.
Grześku:
Były 4 części Odysei Kosmicznej: 2001, 2010, 2061 i 3001. Niestety nie czytałem bo obecnie są nie do kupienia a nie jestem zapisany do żadnej biblioteki (chociaż wiem, że na pewno wszystkie 4 mają w Jagiellonce).

borecki
[Usunięty]

Wysłany: 24-08-2005, 08:21   

no to i ja tez polece serial 'Przyjaciele' a jak ktos juz przebrnie przez 10 sezonow po ok.24 odcinki kazdy (UWAGA WCIAGA!) to moze jeszcze obejrzec 1 sezon serialu 'Joey' opowiadajacy o jednym z bohaterow 'Przyjaciol' :)

jakby ktos mial ochote na te seriale to dawajcie na pw... mam prawie wszystko na cd :)

Odpowiedz do tematu