Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Kiedy będziemy robić spotkania?

Kiedy najbardziej Ci pasuje się spotkać
w tygodniu, po południu/wieczorem
9%
 9%  [ 1 ]
w weekend - sobota
18%
 18%  [ 2 ]
w weekend - niedziela
72%
 72%  [ 8 ]
Głosowań: 11
Wszystkich Głosów: 11

Autor Wiadomość
wladek8
[Usunięty]

Wysłany: 09-12-2006, 19:02   Kiedy będziemy robić spotkania?

Witajcie
Mam pytanko od niedawna jestem właścicielem Miśka i nieukrywam ale
chętnie poznałbym innych włascicieli tych autek niestety na spotkania w pierwszy czwatrek miesiąca nie mogę sobie pozwolić ponieważ w tym czasie jestem w pracy najbardziej odpowiada mi sobota jeżeli sąchętni na takie spotkania to czekam na propozycje.
Pozdrawiam Władek
Ostatnio zmieniony przez tomusn 13-12-2006, 22:26, w całości zmieniany 2 razy  

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-12-2006, 22:10   

Dodałem ankietę.

I od razu zaznaczam niedzielę, jak ma coś być to wtedy gdy nie pracujemy (no chyba, że ktoś pracuje w niedzielę)
I o jedno proszę, nie zwracajcie uwagi na tych którzy nie mogą być tylko przyjeżdżajcie mimo to.

JACA_1978 
Forumowicz

Auto: gal GLXi wagon 2.0 99r
  Wysłany: 10-12-2006, 10:30   niedziela zdecydowanie tak ale po poludniu

ja juz nie wiem kiedy mialem wolne pracuje non stop ale w niedziele troche czasu znajde
jak to bylo: "soboty i niedziele mam wolne :) ale po poludniu :( "
pozdrawiam
Lancer 1.3 GLX 98r.
Galant 2.0 GLXi wagon 99r.
Premacy 2.0 citd 101 KM 03r.
Bydgoszcz
marcin [']
[edit]

tomusn 
Mitsumaniak

Wysłany: 13-12-2006, 22:26   

proszę resztę ekipy o dopisywanie się.

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 13-12-2006, 22:32   

mi pasuje zawsze i wszędzie - byle konkretnie.
nie zaznaczam niczego.

tomusn 
Mitsumaniak

Wysłany: 13-12-2006, 22:38   

zaznacz, zaznacz, potem coś nie będzie pasować

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 13-12-2006, 22:45   

albo wszystko albo nic, nie widze innej mozliwosci, zrob zeby mozna bylo zaznaczac wiecej to zaznacze

tomusn 
Mitsumaniak

Wysłany: 13-12-2006, 22:47   

a jak nie przyjedziesz to pojadę osobiście i skopie.... grządki

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 13-12-2006, 23:05   

Konkretna informacja zamieszczona z odpowiednim wyprzedzeniem spowoduje mój przyjazd. Tylko śmierć, wypadek i inne temu podobne zjawiska są w stanie mnie powstrzymać.

AniołekM 
Mitsumaniak

Auto: MSS 1.6 COMFORT 2003/2004
Wysłany: 17-12-2006, 11:24   

Sobota lub niedziela.

wladek8
[Usunięty]

Wysłany: 17-12-2006, 13:02   

Witajcie
Mam pytanko co do spotkania może ktoś w końcu podejmie kąkretna decyzję i powie kiedy i gdzie możemy się spotkać bo inaczej to będziemy sobie pisać a i tak do niczego nie dojdziebardzo zależy mi na wymianie poglądów na temat Miśka bo mój powoli doprowadza mnie do szału a nie mam zamiaru utrzymywać mechaników więc będę wdzięczny za kąkretną datę spotkania na wszelki wypadek podaję kątakt do mnie 669349470 Pozdrawiam
Władek

tomusn 
Mitsumaniak

Wysłany: 17-12-2006, 22:33   

demokrancja ma być!
bo potem komuś nie pasuje i marudzenie się zaczyna

yrdn 
Forumowicz

Auto: SB 1.8 2009
Wysłany: 19-12-2006, 20:30   

prawda jest taka, ze jak sie chce to zawsze mozna. usprawiedliwione mogą być jedynie osoby mieszkajace poza bydgoszcza - chociażby musza doliczyc czas na dojazd w obie strony. sam wiem, bo nie bylem na planowanym zaledwie kilka dni przed terminem, "basenowym" spotakniu... z tego co pamietam to tylko Ewa byla wowczas z Bygoszczy. jak sie okazało dotarło chyba piec aut.

z kolei jak na warunki bydoskie piec aut to nieslychanie duzo. owszem bylo ich pięc, ale tylko raz... w tym trzy spoza Bydgoszczy.

fajnie byloby np. pojechac do ZNAJOMEGO mitsumaniaka, bedacego w stanie wykonac prosta czynnosc eksploatacyna, ot wymiana oleju cyCUS. w rewanzu zrobiloby sie cos po ZNAJOMOSCI. kazdy moze pomoc w inny sposob, kazdy moglby liczyc na każdego.

ale tak na dobra sprawe nie znamy sie. jak byscie sie czuli, gdyby na dlugiej trasie caly czas jechal za wami jakis samochod? w najlepszym przypadku bylibyscie lekko poirytowaniu, w najgorszym skonczylo by sie na tlefonach na policje lub wypadku.

gdyby zamiast "jakiegos" samochodu jechal np. mitsumaniakowy Mitsubishi - nie straszne bylo by nawet pekniecie paska rozrzadu :P

troche poplynalem, ale wiecie o co chodzi :D
najepsza bylaby impreza integracyjna, (nie)STETY ;-) z alkoholem i Coca-Cola do popicia :D

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 19-12-2006, 21:03   

yrdn napisał/a:
fajnie byloby np. pojechac do ZNAJOMEGO mitsumaniaka, bedacego w stanie wykonac prosta czynnosc eksploatacyna, ot wymiana oleju cyCUS. w rewanzu zrobiloby sie cos po ZNAJOMOSCI. kazdy moze pomoc w inny sposob, kazdy moglby liczyc na każdego.
jak widzisz, mam w podpisie czym się zajmuję i wierz lub nie, ale u mnie nigdy nie brakuje mitsumaniaków, czy to nowych czy juz zapoznanych wcześniej ;-)

tak więc zapraszam do mnie na jakiś bajer (do auta oczywiście) - bardzo atrakcyjne ceny :D

yrdn napisał/a:
najepsza bylaby impreza integracyjna
gdzie i kiedy? - bo o to sie rozchodzi

Doniu
[Usunięty]

Wysłany: 19-12-2006, 22:06   

Mi szczerze mówiąc jak nie wypadnie coś bardzo ważnego jak ostatnio to mogę nawet w tygodniu. Ostatnio weekendy też mam zawalone bo prawie w każdy jestem w Poznaniu ale oczywiście jak będzie się coś kroiło to nawet prosto z Poznania bym mykał do Bydgoszczy. Zaznaczam więc niedzielę, również ze względu na to, że po pierwsze nie pracuję w niedzielę, a po drugie jak nie będę musiał jechać do PO, to dla relaksu baaaardzo chętnie spotkam się z Wami :D

Odpowiedz do tematu