Kiedy będziemy robić spotkania? |
Kiedy najbardziej Ci pasuje się spotkać |
w tygodniu, po południu/wieczorem |
|
9% |
[ 1 ] |
w weekend - sobota |
|
18% |
[ 2 ] |
w weekend - niedziela |
|
72% |
[ 8 ] |
|
Głosowań: 11 |
Wszystkich Głosów: 11 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
wladek8 [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2006, 19:02 Kiedy będziemy robić spotkania?
|
|
|
Witajcie
Mam pytanko od niedawna jestem właścicielem Miśka i nieukrywam ale
chętnie poznałbym innych włascicieli tych autek niestety na spotkania w pierwszy czwatrek miesiąca nie mogę sobie pozwolić ponieważ w tym czasie jestem w pracy najbardziej odpowiada mi sobota jeżeli sąchętni na takie spotkania to czekam na propozycje.
Pozdrawiam Władek |
Ostatnio zmieniony przez tomusn 13-12-2006, 22:26, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-12-2006, 22:10
|
|
|
Dodałem ankietę.
I od razu zaznaczam niedzielę, jak ma coś być to wtedy gdy nie pracujemy (no chyba, że ktoś pracuje w niedzielę)
I o jedno proszę, nie zwracajcie uwagi na tych którzy nie mogą być tylko przyjeżdżajcie mimo to. |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
JACA_1978
Forumowicz

Auto: gal GLXi wagon 2.0 99r
|
Wysłany: 10-12-2006, 10:30 niedziela zdecydowanie tak ale po poludniu
|
|
|
ja juz nie wiem kiedy mialem wolne pracuje non stop ale w niedziele troche czasu znajde
jak to bylo: "soboty i niedziele mam wolne ale po poludniu "
pozdrawiam |
_________________ JACA_1978
dwa blekitne diamenty
Colt 1.3 95r.
Lancer 1.3 GLX 98r.
Galant 2.0 GLXi wagon 99r.
Premacy 2.0 citd 101 KM 03r.
Bydgoszcz
marcin [']
[edit]  |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

|
Wysłany: 13-12-2006, 22:26
|
|
|
proszę resztę ekipy o dopisywanie się. |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2006, 22:32
|
|
|
mi pasuje zawsze i wszędzie - byle konkretnie.
nie zaznaczam niczego. |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

|
Wysłany: 13-12-2006, 22:38
|
|
|
zaznacz, zaznacz, potem coś nie będzie pasować |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2006, 22:45
|
|
|
albo wszystko albo nic, nie widze innej mozliwosci, zrob zeby mozna bylo zaznaczac wiecej to zaznacze |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

|
Wysłany: 13-12-2006, 22:47
|
|
|
a jak nie przyjedziesz to pojadę osobiście i skopie.... grządki |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2006, 23:05
|
|
|
Konkretna informacja zamieszczona z odpowiednim wyprzedzeniem spowoduje mój przyjazd. Tylko śmierć, wypadek i inne temu podobne zjawiska są w stanie mnie powstrzymać. |
|
|
|
 |
AniołekM
Mitsumaniak

Auto: MSS 1.6 COMFORT 2003/2004
|
Wysłany: 17-12-2006, 11:24
|
|
|
Sobota lub niedziela. |
_________________ MSS 1.6 Comfort 2003
 |
|
|
|
 |
wladek8 [Usunięty]
|
Wysłany: 17-12-2006, 13:02
|
|
|
Witajcie
Mam pytanko co do spotkania może ktoś w końcu podejmie kąkretna decyzję i powie kiedy i gdzie możemy się spotkać bo inaczej to będziemy sobie pisać a i tak do niczego nie dojdziebardzo zależy mi na wymianie poglądów na temat Miśka bo mój powoli doprowadza mnie do szału a nie mam zamiaru utrzymywać mechaników więc będę wdzięczny za kąkretną datę spotkania na wszelki wypadek podaję kątakt do mnie 669349470 Pozdrawiam
Władek |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

|
Wysłany: 17-12-2006, 22:33
|
|
|
demokrancja ma być!
bo potem komuś nie pasuje i marudzenie się zaczyna |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
yrdn
Forumowicz

Auto: SB 1.8 2009
|
Wysłany: 19-12-2006, 20:30
|
|
|
prawda jest taka, ze jak sie chce to zawsze mozna. usprawiedliwione mogą być jedynie osoby mieszkajace poza bydgoszcza - chociażby musza doliczyc czas na dojazd w obie strony. sam wiem, bo nie bylem na planowanym zaledwie kilka dni przed terminem, "basenowym" spotakniu... z tego co pamietam to tylko Ewa byla wowczas z Bygoszczy. jak sie okazało dotarło chyba piec aut.
z kolei jak na warunki bydoskie piec aut to nieslychanie duzo. owszem bylo ich pięc, ale tylko raz... w tym trzy spoza Bydgoszczy.
fajnie byloby np. pojechac do ZNAJOMEGO mitsumaniaka, bedacego w stanie wykonac prosta czynnosc eksploatacyna, ot wymiana oleju cyCUS. w rewanzu zrobiloby sie cos po ZNAJOMOSCI. kazdy moze pomoc w inny sposob, kazdy moglby liczyc na każdego.
ale tak na dobra sprawe nie znamy sie. jak byscie sie czuli, gdyby na dlugiej trasie caly czas jechal za wami jakis samochod? w najlepszym przypadku bylibyscie lekko poirytowaniu, w najgorszym skonczylo by sie na tlefonach na policje lub wypadku.
gdyby zamiast "jakiegos" samochodu jechal np. mitsumaniakowy Mitsubishi - nie straszne bylo by nawet pekniecie paska rozrzadu
troche poplynalem, ale wiecie o co chodzi
najepsza bylaby impreza integracyjna, (nie)STETY z alkoholem i Coca-Cola do popicia |
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 19-12-2006, 21:03
|
|
|
yrdn napisał/a: | fajnie byloby np. pojechac do ZNAJOMEGO mitsumaniaka, bedacego w stanie wykonac prosta czynnosc eksploatacyna, ot wymiana oleju cyCUS. w rewanzu zrobiloby sie cos po ZNAJOMOSCI. kazdy moze pomoc w inny sposob, kazdy moglby liczyc na każdego. | jak widzisz, mam w podpisie czym się zajmuję i wierz lub nie, ale u mnie nigdy nie brakuje mitsumaniaków, czy to nowych czy juz zapoznanych wcześniej
tak więc zapraszam do mnie na jakiś bajer (do auta oczywiście) - bardzo atrakcyjne ceny
yrdn napisał/a: | najepsza bylaby impreza integracyjna | gdzie i kiedy? - bo o to sie rozchodzi |
|
|
|
 |
Doniu [Usunięty]
|
Wysłany: 19-12-2006, 22:06
|
|
|
Mi szczerze mówiąc jak nie wypadnie coś bardzo ważnego jak ostatnio to mogę nawet w tygodniu. Ostatnio weekendy też mam zawalone bo prawie w każdy jestem w Poznaniu ale oczywiście jak będzie się coś kroiło to nawet prosto z Poznania bym mykał do Bydgoszczy. Zaznaczam więc niedzielę, również ze względu na to, że po pierwsze nie pracuję w niedzielę, a po drugie jak nie będę musiał jechać do PO, to dla relaksu baaaardzo chętnie spotkam się z Wami |
|
|
|
 |
|