|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Starion kilka pytan |
Autor |
Wiadomość |
pucek
Nowy Forumowicz DIY EFI
Auto: 2 Hondy i SpaceWagon
Kraj/Country: Norway
|
Wysłany: 24-11-2011, 11:07 Starion kilka pytan
|
|
|
Witam
Mam okazje zamienic mojego daily drivera na Stariona 2.0T.
I teraz nurtuje mnie kilka pytan na ktore nie znalazlem odpowiedzi.moze kiepsko szukalem
1.Czy da rade zeswapowac glowice 16V od 4g63 SOHC?
2.Czy trudno znalezc graty? np. skrzynia ,tylny most,zawiecha,hamulce,czesci karoserii,etc.?nie musi byc w PL. widze ,ze jest teraz cos na allegro...a na EBayu nawet calkiem sporo...
3.Jak wygladaja oryginalne fotele? tak jak tu? http://allegro.pl/mitsubi...1934372596.html
4.Czy w ori mocowania pasuja jakies inne fotele od mitsu?
5.Ile wytrzymuje uklad przeniesienia napedu?Czy rozni sie od wersji 2.6? |
|
|
|
 |
truespinmice
Mitsumaniak One of Austarion.com

Auto: Toyota Supra Turbo
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Kwi 2006 Posty: 285 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 05-02-2012, 20:22
|
|
|
Rychło w czas zobaczyłem twój temat, ale odpowiem
ad1. kiedyś myślałem, że to gra nie warta świeczki, ale teraz.....
http://forums.austarion.c...4&highlight=16v
ad2) ogólnie trudno Części eksploatacyjne - łatwo, części karoseryjne trudno, elementy wnętrza - łatwo, części mechaniczne - łatwo. Oczywiście wszystko zależy od pieniędzy, bo w PL ciężko z gratami. Najlepiej szukać za granicą.
ad3) link już jest nie aktywny. w Starionach były dwa rodzaje foteli. Zobacz sobie je na mojej stronie.
ad4) hmm....od Sapporo
ad5) Wytrzymuje dużo w porównaniu do serii (na forach można znaleźć Stariony w przedziale od 170 do nawet 400+ koni).
W wersji 2.6 był inny dyfer (ale to też zależało od modelu/roku produkcji). |
_________________ Starion Klub Polska
 |
|
|
|
 |
|
|