Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
ralliart i duze kopcenie
Autor Wiadomość
arturodob 
Forumowicz

Auto: outlander
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-12-2011, 19:10   ralliart i duze kopcenie

witam posiadam outlander 2010 2.0 did i mialem od poczatku zalozony ten box w tej chwili mam przejechane 63 tys i gdzies od pieciu tysiecy zaczeło sie intesywne kopcenie praktycznie na kazdym biegu jak mu sie troche dołozy do podłogi a w czesniej tego nie było wiec pojechałem na serwis autocomplex nowy sacz panowie podpietli pod kompa powiedzieli ze jes wszytko OK!!!! ze nie ma zapisanych zadnych awarii troszke to dla mnie dziwne ,wiec pojechałem do domciu i sam sobie odpiolem boxa i przestal kopcic!! na tych biegach i obrotach i nie wiem czy tak ma byc i czy reklamowac tego boxa
pozdrawiam arturodob!!!

lexus 
Mitsumaniak
lexus

Auto: outekII 2,0 DID 2007 intense+
Wysłany: 04-12-2011, 22:12   

Generalnie bez boxa też ma prawo puścić bączka TTTM przy mocnym bucie to jest VW 2,0

Muciek 
Mitsumaniak
Amnetyst Black

Auto: O2 FL
Wysłany: 04-12-2011, 22:50   

Dokładnie tak jak mówi kolega lexus, ale jeśli po zdjęciu boxa jest zauważalna różnica gołym okiem to nic tylko reklamować póki czas.

jaceksu79 
Forumowicz

Auto: actyon sports
Wysłany: 06-12-2011, 13:16   

arturodob, pamiętaj, że na akcesoria masz 2 lata gwarancji, nie tak jak na pojazd 3

Odpowiedz do tematu