|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ralliart i duze kopcenie |
Autor |
Wiadomość |
arturodob
Forumowicz
Auto: outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-12-2011, 19:10 ralliart i duze kopcenie
|
|
|
witam posiadam outlander 2010 2.0 did i mialem od poczatku zalozony ten box w tej chwili mam przejechane 63 tys i gdzies od pieciu tysiecy zaczeło sie intesywne kopcenie praktycznie na kazdym biegu jak mu sie troche dołozy do podłogi a w czesniej tego nie było wiec pojechałem na serwis autocomplex nowy sacz panowie podpietli pod kompa powiedzieli ze jes wszytko OK!!!! ze nie ma zapisanych zadnych awarii troszke to dla mnie dziwne ,wiec pojechałem do domciu i sam sobie odpiolem boxa i przestal kopcic!! na tych biegach i obrotach i nie wiem czy tak ma byc i czy reklamowac tego boxa
pozdrawiam arturodob!!! |
|
|
|
 |
lexus
Mitsumaniak lexus

Auto: outekII 2,0 DID 2007 intense+
Pomógł: 13 razy Dołączył: 12 Mar 2010 Posty: 1122 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 04-12-2011, 22:12
|
|
|
Generalnie bez boxa też ma prawo puścić bączka TTTM przy mocnym bucie to jest VW 2,0 |
|
 |
Muciek
Mitsumaniak Amnetyst Black
Auto: O2 FL
Pomógł: 3 razy Dołączył: 05 Paź 2010 Posty: 896 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 04-12-2011, 22:50
|
|
|
Dokładnie tak jak mówi kolega lexus, ale jeśli po zdjęciu boxa jest zauważalna różnica gołym okiem to nic tylko reklamować póki czas. |
|
|
|
 |
jaceksu79
Forumowicz

Auto: actyon sports
Pomógł: 4 razy Dołączył: 23 Lip 2011 Posty: 850 Skąd: Augustów
|
Wysłany: 06-12-2011, 13:16
|
|
|
arturodob, pamiętaj, że na akcesoria masz 2 lata gwarancji, nie tak jak na pojazd 3 |
|
|
|
 |
|
|