|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pozycyjne, przeciwmgielne i tylnia wycieraczka padły... |
Autor |
Wiadomość |
Xiff
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.6 1995 Kombi
|
Wysłany: 01-12-2011, 21:06 Pozycyjne, przeciwmgielne i tylnia wycieraczka padły...
|
|
|
Koledzy pomóżcie bo nie wiem czy to może mieć coś wspólnego że padły mi trzy rzeczy w bardzo krótkim czasie... Pozycyjne prawy przód, przeciwmgielne i wycieraczka tylnej szyby... Przeciwmgielnego nie sprawdziłem jeszcze ale przy silniku od wycieraczki i przy pozycyjnym nie ma w ogóle napięcia.. Bezpieczniki wszystkie sprawdziłem i są ok.. po za tym od zapalniczki, ale go wymieniłem..
Szukałem w schematach ale jestem z tego zielony..
Za wszelką pomoc z góry dziękuję.. |
_________________ Bo wypadek to dziwna rzecz.
Nigdy go nie ma,
Dopóki się nie wydarzy.
K. P. |
|
|
|
 |
DanielBogusz
Mitsumaniak Sędzią moim jest Bóg

Auto: Space Star 1.6 Galant 2.5
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Sie 2009 Posty: 389 Skąd: Garwolin
|
Wysłany: 01-12-2011, 22:14
|
|
|
Również te bezpieczniki pod maską? Tyczy się oczywiście głównie prawego światła, odpowiada za nie bezpiecznik pod maską 10A czerwony. |
|
|
|
 |
Xiff
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.6 1995 Kombi
|
Wysłany: 05-12-2011, 04:08
|
|
|
Sprawdzałem i są ok.. Dzisiaj sprawdzę czy na nich w ogóle się pokazuje napięcie.. |
_________________ Bo wypadek to dziwna rzecz.
Nigdy go nie ma,
Dopóki się nie wydarzy.
K. P. |
|
|
|
 |
|
|