|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: karolgt 18-10-2007, 00:29 |
pytanie o kody cześci |
Autor |
Wiadomość |
pati colt [Usunięty]
|
Wysłany: 25-11-2006, 18:55 pytanie o kody cześci
|
|
|
witam
mam pytanie czy gdzieś w internecie znajdę pomoc w rozszyfrowaniu kodów części - mianowicie byłem dzisiaj w serwisie i dostałem rozpiske części do uszkodzonego zderzaka; pierwszą pozycje wiem co to jest - zderzak tylni , ale pozostałe niestety nie:(
Może ktos roszyfruje te częśći :
" Moulding,RR,bumper kod MN105270W
Shield kit, splash,RR Rh kod 53770A070 "
pozdrawiam |
|
|
|
 |
10wojtek10 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-12-2006, 21:35 Re: pytanie o kody cześci
|
|
|
Moulding,RR,bumper kod MN105270WA to ta nakładka na tylnym zderzaku. normalnie (czytaj w tańszych wersjach) jest czarna a u Ciebie w kolorze karoserii.
Shield kit, splash,RR Rh kod 5370A070 to taki fragment plastikowego nadkola, który zabezpiecza aby zbyd dużo brudu spod tylnego koła nie dostało się do zderzaka. Kojarzysz?
|
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 12-12-2006, 23:36 Re: pytanie o kody cześci
|
|
|
10wojtek10 napisał/a: | to ta nakładka na tylnym zderzaku
...
to taki fragment plastikowego nadkola, który zabezpiecza aby zbyd dużo brudu spod tylnego koła nie dostało się do zderzaka. | Pewnie obydwie pierdółki kosztują majątek jak na materiał z którego są wykonane. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
pati colt [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2006, 08:43 Re: pytanie o kody cześci
|
|
|
JCH napisał/a: | 10wojtek10 napisał/a: | to ta nakładka na tylnym zderzaku
...
to taki fragment plastikowego nadkola, który zabezpiecza aby zbyd dużo brudu spod tylnego koła nie dostało się do zderzaka. | Pewnie obydwie pierdółki kosztują majątek jak na materiał z którego są wykonane. |
wykonane z plastiku natomiast jak się trochę poszuka to można znależć taniej niż w serwisie
[ Dodano: 13-12-2006, 11:15 ]
10wojtek10 napisał/a: | :D
Moulding,RR,bumper kod MN105270WA to ta nakładka na tylnym zderzaku. normalnie (czytaj w tańszych wersjach) jest czarna a u Ciebie w kolorze karoserii.
Shield kit, splash,RR Rh kod 5370A070 to taki fragment plastikowego nadkola, który zabezpiecza aby zbyd dużo brudu spod tylnego koła nie dostało się do zderzaka. Kojarzysz?
|
dzieki za wyjasnienie , ale tak naprawde chodziło mi czy gdzieś w necie znajdę jakąś stronkę , która pomoże mi rozszyfrować co oznaczają poszczególne symbole ( dostając rozpiske z serwisu mam napisane cos po angielsku i symbole - nie zawsze wiem czy serwis chce przy okazji jakiejś drobnostki wymienić pół samochdu ) |
|
|
|
 |
robot
admin
Auto: ładne
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-02-2007, 18:30
|
|
|
pati colt napisał/a: | dostając rozpiske z serwisu mam napisane cos po angielsku |
Jezeli serwisujesz samochod w Polsce masz prawo wymagac podania nazw czesci w jezyku polskim. Jestes konsumentem i przysluguja Ci takie same prawa gdy kupujesz cos w Leclercu i w ASO. |
|
|
|
 |
|
|