|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Po godzinach |
Autor |
Wiadomość |
szczeslaw
moderator Łamacz przepisow KRD

Auto: Carisma 1.6 99r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-08-2005, 08:29
|
|
|
Borecki:
Widzę, że kolejny maniak Friendsów na forum?? |
_________________ gg: 3254156
Carisma 1.6 99r.
 |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 24-08-2005, 08:34
|
|
|
Ostatnio mam więcej wolnego czasu. Spędzam go najczęsciej bezprodukcyjnie - wręcz go trwonię, ale nie mogę się do niczego porządnie zabrać. W wolnych chwilach głównie muzyka i komputer. Trochę spacerów, czasem rower. Czasem też wyjdę pogrzebać przy Miśku - tam zawsze coś się znajdzie do roboty. Poza tym proza zycia: sprzątanie, zmywanie, gotowanie, pranie, prasowanie i takie tam... Prace domowe mnie dobrze odstresowują. Ostatni mój - przyznam dość przypadkowo odkryty - sposób na stres: przygasić światło, zapalić świeczki, rozciągnąć się wygodnie na fotelu i oddać się cichym dźwiękom muzyki Buckedhead. Płyty "Colma" i "Electric tears" - inne absolutnie się do tego nie nadają. |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 24-08-2005, 08:50
|
|
|
średnia pracy dziennej 7-22 więc mało zostaje na czas wolny:(
Pozdro |
|
|
|
 |
shovel [Usunięty]
|
Wysłany: 25-08-2005, 08:52
|
|
|
ja jak mam wolny czas w pracy, to oglądam Family Guy'a, lub American Family.
poza pracą to w zasadzie 2-3 godziny dziennie spędzam grzebiąc przy miśku, lub rozbierając starego... czasem wieczorem zagram w nba live 2005.
no i mussic |
|
|
|
 |
Memphis [Usunięty]
|
Wysłany: 31-08-2005, 19:21
|
|
|
Róznie to bywa z tym wolnym czasem ale jak już jest to wyprawa na rowerek jest fajnym wypadem,sporo przy komputerze też siedze przegądając fora. Streetracing no i teraz ku mojemu szczęściu forum ludzi zakręconych miśkami
No i pozostając w klimacie samochodowym gram tez troche w NFSU2 ale tylko w drifcie, a że się jeszcze interesuje lotnictwem II wojny to w Pacific Fighters też gram, lubie sobie czasem niemca pogonić |
|
|
|
 |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
|
Wysłany: 02-09-2005, 09:02
|
|
|
w wolnym czasie (?) oglądanie filmów i układanie piosenek |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
gumas_72 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-09-2005, 09:17
|
|
|
sobota ,niedziela-piłeczka na hali lub pod chmurką
chadzam na mecze -a potem na browarek-i tak spędzam wolny czas |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
|
Wysłany: 03-09-2005, 22:16
|
|
|
dzisiaj basen, jutro kosz... jazda samochodem ofkoz |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
ryso
Mitsumaniak ryso
Auto: Carisma 1,6 16v automat HB
|
Wysłany: 03-09-2005, 23:49
|
|
|
Lubie spedzac wolny czas z dobra ksiazka i ostatnio co raz wiecej jezdze rowerem,nawet to fajne.
Pozdrawiam |
_________________ Carisma 1,6 GLX automat 95r,HB. |
|
|
|
 |
|
|