Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Warsztat Mitsubishi głowica
Autor Wiadomość
kotlet87 
Nowy Forumowicz

Auto: Galant E3 4g63 DOHC
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 12-12-2011, 10:06   Warsztat Mitsubishi głowica

Witam Mitsumaniacy. Mam ogromny problem, otóż mam L200 07' i po rozgrzaniu silnika zaczyna mi pchać powietrze do zbiorniczka płynu :( Ostatnio wypchało razem z 2l płynu :( Auto nigdy się nie przegrzało ani nic podobnego ale jednak, głowica pewnie nie wytrzymała. moja ogromna prośba o pomoc, znacie jakiś warsztat powiedzmy w całym zachodniopomorskim, który zajął by się tym kompleksowo (rozebrał, złożył a w między czasie naprawił, zakładam nawet pospawał czy splanował głowicę) a przy całej naprawie nie zepsuł czego innego. Po prostu poszukuję zaufanego mechanika. To czarne l200 z halogenami na górze, automatem i skórami, byłem kiedyś nawet na spociku na wałach ale później wyjechałem na długi czas i już nie było jak się pokazać, teraz sprowadza mnie problem. Zapewniam, że naprawione już na spocie się pokaże:) Pozdrawiam wszystkich i bardzo proszę o pomoc

r@f@l 
Mitsumaniak

Auto: Lancer C62A 1,5 GLXi
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 12-12-2011, 16:39   

popsułeś wkońcu łobuzie :!:

sam nie dasz rady??
Mercedes Benz W140 S350td 1993 - mój :)

kotlet87 
Nowy Forumowicz

Auto: Galant E3 4g63 DOHC
Wysłany: 12-12-2011, 17:42   

Jasne, że dam ale Misiek mi nawet do garażu nie wchodzi :P A poza tym potrzebujemy faktury na całą robotę i tak oto cały problem opiera się o właściwy warsztat. Niestety jak się okazuje wcale nie tak prosto takowy znaleźć :/

Odpowiedz do tematu