|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Warsztat Mitsubishi głowica |
Autor |
Wiadomość |
kotlet87
Nowy Forumowicz
Auto: Galant E3 4g63 DOHC
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-12-2011, 10:06 Warsztat Mitsubishi głowica
|
|
|
Witam Mitsumaniacy. Mam ogromny problem, otóż mam L200 07' i po rozgrzaniu silnika zaczyna mi pchać powietrze do zbiorniczka płynu Ostatnio wypchało razem z 2l płynu Auto nigdy się nie przegrzało ani nic podobnego ale jednak, głowica pewnie nie wytrzymała. moja ogromna prośba o pomoc, znacie jakiś warsztat powiedzmy w całym zachodniopomorskim, który zajął by się tym kompleksowo (rozebrał, złożył a w między czasie naprawił, zakładam nawet pospawał czy splanował głowicę) a przy całej naprawie nie zepsuł czego innego. Po prostu poszukuję zaufanego mechanika. To czarne l200 z halogenami na górze, automatem i skórami, byłem kiedyś nawet na spociku na wałach ale później wyjechałem na długi czas i już nie było jak się pokazać, teraz sprowadza mnie problem. Zapewniam, że naprawione już na spocie się pokaże:) Pozdrawiam wszystkich i bardzo proszę o pomoc |
_________________ Życie jest za krótkie, żeby jeździć wolno |
|
|
|
 |
r@f@l
Mitsumaniak

Auto: Lancer C62A 1,5 GLXi
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 12-12-2011, 16:39
|
|
|
popsułeś wkońcu łobuzie
sam nie dasz rady?? |
_________________ Colt C50 1,5 GLXi Aut. 1991r - siostry ( możliwość spotkania we Wrocławiu )
Golf 3 1,4 1995r - ojca
Lancer C62A 1,5 GLXi 1991r -mój
Mercedes Benz W140 S350td 1993 - mój
 |
|
|
|
 |
kotlet87
Nowy Forumowicz
Auto: Galant E3 4g63 DOHC
|
Wysłany: 12-12-2011, 17:42
|
|
|
Jasne, że dam ale Misiek mi nawet do garażu nie wchodzi A poza tym potrzebujemy faktury na całą robotę i tak oto cały problem opiera się o właściwy warsztat. Niestety jak się okazuje wcale nie tak prosto takowy znaleźć :/ |
_________________ Życie jest za krótkie, żeby jeździć wolno |
|
|
|
 |
|
|