|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.8 TD] Wagon - kilka pytan |
Autor |
Wiadomość |
Heilsberg
Forumowicz USNI Life Member

Auto: jak w podpisie
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 51 razy Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 925 Skąd: Lidzbark Warmiński
|
Wysłany: 20-12-2011, 16:37
|
|
|
Szyby demontuje się błyskawicznie. Odkręcić plastiki od środka, wyjąć uszczelkę, wyjąć 4 blaszki trzymające ramkę okna do budy, wyjąć okno razem z ramką. Czas operacji - poniżej 5 minut jak ktoś już to robił, 10-15 na pierwszy raz. |
_________________ Pajero II 2,5 TD SWB '96
L200 HP '10
L200 Dakar '05 Silver Beast |
|
|
|
 |
prosperopro
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero
|
Wysłany: 20-12-2011, 20:33
|
|
|
hmmm... mi chodzi o to w bagazniku okienko przesuwne. ja musze zdjac raczke pas ten plastik i mam potem uszczelge gruba do ramy i sie balem ja zdejmowac bo ja zdeformuje a nie wiem czy nie jest klejona. i czy blacha w tej uszczelce sie niezdeformuje o ile tam jest bo juz z czyms takim sie spotkalem. |
|
|
|
 |
Heilsberg
Forumowicz USNI Life Member

Auto: jak w podpisie
Pomógł: 51 razy Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 925 Skąd: Lidzbark Warmiński
|
Wysłany: 20-12-2011, 22:04
|
|
|
Boczne przesuwne okno bagażnika. Uszczelka jest wciśnięta na rant blachy karoserii wokół okna, bez kleju. Śrubokręt i kawałek szmatki cienkiej i heja. Jak zepsujesz to mam dwa okna i dwie uszczelki na zbyciu za symboliczną flaszkę. Ale żeby to zepsuć to musiałbyś się naprawdę postarać. |
_________________ Pajero II 2,5 TD SWB '96
L200 HP '10
L200 Dakar '05 Silver Beast |
|
|
|
 |
|
|