|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
space gear delica |
Autor |
Wiadomość |
mitsumotors4x4
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Delica Space Gear
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-01-2012, 13:44 space gear delica
|
|
|
Witam jestem posiadaczem od prawie roku Mitsubishibdelica space gear super select w wersji chamonix, auto jest prosto z japoni 96r igielka,tylko wystarczy go przelozyc moglby mi ktos opisac droge do rejestracji po przelozeniu.?
[ Dodano: 09-01-2012, 13:46 ]
Dodam ze silnik oczywiscie 2.8 tdi intercoller nie ma cristal roff fotele i wykladzina chamonix |
|
|
|
 |
l300
Forumowicz
Auto: L300 2.4 4wd i Delica 2.8 4wd
|
Wysłany: 10-01-2012, 19:57
|
|
|
droga w niektorych wydzialach komunikacji zmudna i dluga |
|
|
|
 |
JaroGL
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Delica Super Exceed
|
Wysłany: 10-01-2012, 20:47
|
|
|
Wszystko zależy od wydziału komunikacji. W niektórych rejonach Polski to bułka z masłem. W innych temat niemal nie do przeskoczenia. Niektóre wydziały chca świadectwo homologacji lub oświadczenie producenta, ze samochód jest przystosowany do ruchu obustronnego. Załatwienie tego jest nierealne bo sam próbowałem w mitsubishi Polska.
Czasami przechodzi opinia rzeczoznawcy, który ja wyda na podstawie dokumentacji technicznej sporzadzanej podczas przekładki, ale wtedy bez wymiany ściany grodziowej sie nie obejdzie.
Sa też przypadki że wystarcza tylko przegląd na SKP.
Musisz popytać najpierw i wtedy obrać odpowiednia drogę.
Można oczywiście kupić też złom europejczyka z dowodem rej i przełożyć numer. Oszczędzasz akcyze i bieganine w chorym kraju. |
|
|
|
 |
|
|