|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Prośba - oględziny. |
Autor |
Wiadomość |
draco09
Mitsumaniak

Auto: Galant Avance 99' 2,5 V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-01-2012, 22:21 Prośba - oględziny.
|
|
|
Witam Panowie, od dłuższego czasu szukam wymarzonego Galanta - wczoraj pojawiła się opcja z okolic Kielc - sam niestety jestem z okolic Legnicy i do miejsca gdzie autko stoi i czeka na nowego właściciela mam ponad 400 kilometrów.
Prawdopodobnie w sobotę wybieram się na wycieczkę zapoznawcza, jeśli do tego czasu ktoś z okolic Kielc mógłby, miałby ochotę spojrzeć na ten samochód i napisać kilka słów czy warto robić 800 kilometrów aby go osobiście ocenić to będę bardzo wdzięczny. A może ktoś już miał przyjemność z tym autem/sprzedawcą.
Wspomniany GALANT
Z góry bardzo dziękuję |
|
|
|
 |
meydey000
Mitsumaniak meydey

Auto: ea5w v6 se; magnum 480 dxi eev
Dołączył: 26 Mar 2011 Posty: 588 Skąd: TSK Skarżysko Kamienna
|
Wysłany: 11-01-2012, 02:29
|
|
|
draco09, jak będę tam w okolicy to zajadę i obejrzę tym bardziej że wiem gdzie to jest. |
_________________ jest ryzyko-jest zabawa |
|
|
|
 |
draco09
Mitsumaniak

Auto: Galant Avance 99' 2,5 V6
|
Wysłany: 11-01-2012, 08:42
|
|
|
meydey000 napisał/a: | draco09, jak będę tam w okolicy to zajadę i obejrzę tym bardziej że wiem gdzie to jest. |
Super, będę bardzo wdzięczny |
|
|
|
 |
|
|