|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Potrzebne lusterko od L200 |
Autor |
Wiadomość |
m_fiolek
Nowy Forumowicz
Auto: elka
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-01-2012, 22:22 Potrzebne lusterko od L200
|
|
|
Witam wszystkich i pozdrawiam na początek
Miałem niemiłą przygodę w efekcie której ucierpiało lewe lusterko zewnętrzne a dokładnie ta czarna trójkątna podstawka do lusterka, łącząca się z karoserią.
Może miałby ktoś stłuczone/pęknięte całe lusterko lewe z trójkącikiem, lub sam ten trójkącik? Lewe lusterka dosyć często się tłuką dlatego może komuś leży niepotrzebnie, a u mnie pękł tylko ten trójkącik, którego nie mogę nigdzie kupić. |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 12-01-2012, 22:27 Re: Potrzebne lusterko od L200
|
|
|
m_fiolek napisał/a: | Witam wszystkich i pozdrawiam na początek
Miałem niemiłą przygodę w efekcie której ucierpiało lewe lusterko zewnętrzne a dokładnie ta czarna trójkątna podstawka do lusterka, łącząca się z karoserią.
Może miałby ktoś stłuczone/pęknięte całe lusterko lewe z trójkącikiem, lub sam ten trójkącik? Lewe lusterka dosyć często się tłuką dlatego może komuś leży niepotrzebnie, a u mnie pękł tylko ten trójkącik, którego nie mogę nigdzie kupić. |
Mamy całe dosyć tanie lusterka. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
m_fiolek
Nowy Forumowicz
Auto: elka
|
Wysłany: 12-01-2012, 22:50
|
|
|
Dobrze wiedzieć, ale wolałbym sam ten trójkącik skoro reszta jest dobra, całe lusterko to taka ostateczność. |
|
|
|
 |
|
|