Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
11-02-2007, 01:16
Co mi powiecie
Autor Wiadomość
Nachbar
[Usunięty]

Wysłany: 15-12-2006, 20:58   Co mi powiecie

Cześć,

Jestem już szczęśliwym posiadaczem jednego miśka - Sigmy kombi i sobie pomyślełem dlaczego by nie spróbować z nastepnym - dla żonki. Znalazłem coś takiego taniego http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2001406
i stad moje pytanie....
jak się sprawują takie silniki i jak to jeździ. Po 3 litrowej sigmie trudno będzie pewnie dogodzić TD - owi ale może się wypowiecie.... Może ktoś już oglądał to auto, ja się chyba jutro wybiorę. Trochę ktoś się nie wyrobił i się zaparkował w d.... ale to najmniejszy problem. Zależy mi na opinii czy do bagażnika żonka spokojnie pomieści Cane Corso i trochę bagaży????? Jak z żywotnością tych silników....

Pozdrawiam

slo_mo
[Usunięty]

Wysłany: 16-12-2006, 05:47   

"Przepraszamy - ogłoszenie nie zostało znalezione.
Mogło zostać już usunięte lub podany numer ogłoszenia jest nieprawidłowy"

Link już nie działa :|

Nachbar
[Usunięty]

Wysłany: 16-12-2006, 07:41   

Mitsubishi Space Wagon 2.0 TD z 95 roku
delikatnie uszkodzony zderzak z prawym tylnym błotnikiem.

Zależy mi na Waszych opiniach jak się sprawuja te silniki i oczywiście te samochody. Jak ze spalaniem. jak z częsściami do nich - tak samo jak do Sigmy... :lol:

fakt - ogłoszenie zostało ściagnięte już z tablicy....

slo_mo
[Usunięty]

Wysłany: 17-12-2006, 12:03   

Pisane już niejednokrotnie że silnik 2.0 TD 4D68 to nieudana konstrukcja.
MSW to wdzięczne auta z reguły robiące za samochody rodzinne (i w tej roli sprawdzają się znakomicie).
Spalanie w zależności od silnika, ale trzeba liczyć 9-10l/100km, części dużo i w miarę łatwo dostępne (pomijając deficytowe części jak np. halogeny).

Odpowiedz do tematu