|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 11-02-2007, 01:16 |
Co mi powiecie |
Autor |
Wiadomość |
Nachbar [Usunięty]
|
Wysłany: 15-12-2006, 20:58 Co mi powiecie
|
|
|
Cześć,
Jestem już szczęśliwym posiadaczem jednego miśka - Sigmy kombi i sobie pomyślełem dlaczego by nie spróbować z nastepnym - dla żonki. Znalazłem coś takiego taniego http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2001406
i stad moje pytanie....
jak się sprawują takie silniki i jak to jeździ. Po 3 litrowej sigmie trudno będzie pewnie dogodzić TD - owi ale może się wypowiecie.... Może ktoś już oglądał to auto, ja się chyba jutro wybiorę. Trochę ktoś się nie wyrobił i się zaparkował w d.... ale to najmniejszy problem. Zależy mi na opinii czy do bagażnika żonka spokojnie pomieści Cane Corso i trochę bagaży????? Jak z żywotnością tych silników....
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 16-12-2006, 05:47
|
|
|
"Przepraszamy - ogłoszenie nie zostało znalezione.
Mogło zostać już usunięte lub podany numer ogłoszenia jest nieprawidłowy"
Link już nie działa |
|
|
|
 |
Nachbar [Usunięty]
|
Wysłany: 16-12-2006, 07:41
|
|
|
Mitsubishi Space Wagon 2.0 TD z 95 roku
delikatnie uszkodzony zderzak z prawym tylnym błotnikiem.
Zależy mi na Waszych opiniach jak się sprawuja te silniki i oczywiście te samochody. Jak ze spalaniem. jak z częsściami do nich - tak samo jak do Sigmy...
fakt - ogłoszenie zostało ściagnięte już z tablicy.... |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 17-12-2006, 12:03
|
|
|
Pisane już niejednokrotnie że silnik 2.0 TD 4D68 to nieudana konstrukcja.
MSW to wdzięczne auta z reguły robiące za samochody rodzinne (i w tej roli sprawdzają się znakomicie).
Spalanie w zależności od silnika, ale trzeba liczyć 9-10l/100km, części dużo i w miarę łatwo dostępne (pomijając deficytowe części jak np. halogeny). |
|
|
|
 |
|
|