|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Gdzie oddać silnik z dziwnym odgłosem? |
Autor |
Wiadomość |
MikeDID
Forumowicz
Auto: Carisma 1.9DID, 2002
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-01-2012, 21:19 Gdzie oddać silnik z dziwnym odgłosem?
|
|
|
Witam,
Ostatnio w silniku słyszę dziwny odgłos podczas pracy. okolice alternatora, rozrządu itp.
Czy ktoś może polecić soldne miejsce gdzie sobie bez problemu poradzą?
W grę wchodzą Pabianice i Łódź.
Nie pamiętam dokładnie. Ale kiedyś rozmawiałem z serwisem japończyków na Widzewie w Łodzi - ktoś może zna ten serwis?
Pozdrawiam i z góry dziękuję. |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 16-01-2012, 21:43
|
|
|
W Pabianicach, mogę polecić:
FURA
95-082 Dobroń; Chechło Pierwsze, ul. Słowackiego 2
tel/fax: 43 671 31 66
To są w sumie Pabianice, bo od ich strony się dojeżdża. |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
|
Wysłany: 17-01-2012, 18:56 Re: Gdzie oddać silnik z dziwnym odgłosem?
|
|
|
MikeDID napisał/a: | Nie pamiętam dokładnie. Ale kiedyś rozmawiałem z serwisem japończyków na Widzewie w Łodzi - ktoś może zna ten serwis? | Jęśli masz na myśli ten na ulicy Wedmanowanej przy stacji paliw, to mój kolega z pracy tam serwisuje swoją Mazdę, polecał. Serwis jest zlokalizowany w miejscu skąd trudno było mi się dostać do pracy więc nigdy jeszcze nie skorzystałem z ich usług. |
|
|
|
 |
MikeDID
Forumowicz
Auto: Carisma 1.9DID, 2002
|
Wysłany: 23-01-2012, 22:33 Re: Gdzie oddać silnik z dziwnym odgłosem?
|
|
|
elektryk napisał/a: | Jęśli masz na myśli ten na ulicy Wedmanowanej przy stacji paliw, to mój kolega z pracy tam serwisuje swoją Mazdę, polecał. Serwis jest zlokalizowany w miejscu skąd trudno było mi się dostać do pracy więc nigdy jeszcze nie skorzystałem z ich usług. |
Możliwe, że to oni. Kiedyś do nich dzwoniłem, i niby byli/są od japończyków ale telefon mi przepadł :/.
Dziękuję za kontakty. |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
|
Wysłany: 24-01-2012, 03:43 Re: Gdzie oddać silnik z dziwnym odgłosem?
|
|
|
MikeDID napisał/a: | Możliwe, że to oni. Kiedyś do nich dzwoniłem, i niby byli/są od japończyków ale telefon mi przepadł :/. | Jeśli to oni to nazywają się "AutoKręć". |
|
|
|
 |
|
|