Miejsce spotkania |
Autor |
Wiadomość |
sion2002
Mitsumaniak Co by tu teraz...
Auto: Gal E88A 2,5 V6 4x4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-12-2006, 12:38 Miejsce spotkania
|
|
|
Witam.
Tak mi przyszło do głowy. Tyle razy zastanawialiśmy się nad miejscem. W spociku chyba chodzi o to, żeby trochę pojeździć i pogadać. Jest takie, moim zdaniem całkiem dobre do tego miejsce. 2 m-ce temu byłem tam prywatnie. Tor w Miedzianej Górze. Człowiek policzył za wjazd na 1h 15 zł od samochodu.
Pozdrawiam
Szymon |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
|
Wysłany: 16-12-2006, 13:19
|
|
|
hehe bylem tam na szkoleniu "zima za kolkiem"
fajnie sie jezdzilo tylko za duzo samochodow tam bylo wtedy....
Widzisz Szymon miejsce faktycznie jest super, ale pozostaje jedna kwestia- jak tu "pobudzic" reszte Mitsumaniakow z Kielc....
Juz 2-tygodnie temu mielismy dobra lokalizacje-kregielnia.....niby wszystko ok! a tu....lipa. Ja jestem bardzo chetny ale nie w tym roku-tak mysle- uczelnia i w ogole te sprawy. Ale na poczatku przyszlego roku-czemu nie...tylko trzeba by sie za to zabrac w pare osob, bo jedna nie wiele tu zdziala
Pozdrawiamm |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
sion2002
Mitsumaniak Co by tu teraz...
Auto: Gal E88A 2,5 V6 4x4
|
Wysłany: 16-12-2006, 13:25
|
|
|
Niestety na kręgielni nie mogłem - miałem szkołę (Jak wiesz pracuję i uczę się zaocznie - właśnie stąd mój brak czasu). Co gorsza coś mi zaczęło stukać z przodu po prawej. Muszę znaleźć jakiś ogólnodostępny kanał albo taniego - a dobrego mechanika.
Pozdrawiam
Szymon |
|
|
|
 |
Robson86

|
Wysłany: 16-12-2006, 14:35
|
|
|
Wiem wiem...tez mam ostatnio problem z brakiem czasu...
ale damy rade
Co do ogolnodostepnego kanalu to....objezdzilem kiedys cale Kielce (zaraz po kupnie samochodu-zeby sobie go obejzec od dolu ) i nic.... wszystko platne i na dodatek ciezko dostepne...
pozdroo |
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
ramzes008 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2006, 12:45
|
|
|
jak coś pisze sie jeśli chodzi o miedzianą góre - jak narazie potrzebuje feg stalowych do mojego misiaczka , dywaników welur i gumowe - pomocy pilnie potrzebuje no i opon najlepiej yokohama szybko tanio potrzebuje! piter.ck@interia.pl & tel . 660-000-086
[ Dodano: 18-12-2006, 12:46 ]
P.S pozdro dla wszystkich mitsomaniaków z kielc okolic i nie tylko!
Zdrowych wesołych pogodnych Miśkowych świąt! |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 18-12-2006, 16:26
|
|
|
ramzes008, ramzes008 napisał/a: | jak narazie potrzebuje feg stalowych do mojego misiaczka , dywaników welur i gumowe - pomocy pilnie potrzebuje no i opon najlepiej yokohama szybko tanio potrzebuje! piter.ck@interia.pl & tel . 660-000-086 | Takie rzeczy ogłaszamy na odpowiednim forum (kupię-sprzedam) i proszę nie zmuszaj wszystkich do czytania tego nigdzie indziej. Proszę o korektę(y) postów.
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
Robson86

|
Wysłany: 18-12-2006, 19:31
|
|
|
Jackie napisał/a: | Takie rzeczy ogłaszamy na odpowiednim forum |
Wiatm!
ramzes008, wiem ze jestes tu w miare nowy,ale pisanie jednej informacji na kazdym temacie jest nie za"przyjemne" ...dla innych
Wiesz gdyby kazdy pisal swoje posty gdzie popadnie to z takiego forum zrobilby sie niezly smietnik. Dlatego walczmy z tym wspolnie a zeby wszystko bylo czytelne i w miare na temat .
Bez obrazy ramzes, ale pamietaj o tym na przyszlosc
Pozdrawiamm |
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
|