|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z automatem w MOim galanciku |
Autor |
Wiadomość |
DymitrSobczak [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2006, 13:48 Problem z automatem w MOim galanciku
|
|
|
Witam. Mam problem ze skrzynią , mianowicie na zimnym silniku nie zmienia mi biegów (jedzie tylko na 1-ce i jest brak wstecznego) , natomiast kiedy silnik sie rozgrzeje to, wszystko wraca no normy >> 1,2,3,4 i rear działa :/ , czy ktos mial podobny problem?? plis o pomoc |
|
|
|
 |
krzysztof 38 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2006, 17:30
|
|
|
Cześć tez maam galanta 2,4 z automatem, jak do tej pory to nie jest źle, miałem podobne objawy tylko na zimnym przezucał 1,2 a reszta na baaaardzo wysokich obrotach. Przyczyna był zbyt maly poziom oleju w skrzyni. Poza tytm polecam ci strone www. automat.pl tam jest dużo na ten temat. Strona prowadzona przez mechanika ASB. Spróbój naipierw wszystkich mozliwości bez remontu skrzyni to ostateczność i to droga, przyczyna mjoże być również problem z instalacją elektryczną, komputerem, można zrobić komputerowa djagnostykę skrzyni i pokazuje błedy, zrób test konwertera bo to też może bvyć przyzczyną błedu. |
|
|
|
 |
|
|