Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Wybory nowego moderatora

wybierz swój Typ
sion2002
6%
 6%  [ 1 ]
cactooz
53%
 53%  [ 8 ]
kizior555
13%
 13%  [ 2 ]
kejtii
20%
 20%  [ 3 ]
Wiktor
0%
 0%  [ 0 ]
bomba
0%
 0%  [ 0 ]
Krzys
0%
 0%  [ 0 ]
Robert
0%
 0%  [ 0 ]
marttini
0%
 0%  [ 0 ]
norb
6%
 6%  [ 1 ]
Głosowań: 15
Wszystkich Głosów: 15

Autor Wiadomość
Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-10-2008, 10:15   Wybory nowego moderatora

No więc kochani wybierzcie nowego moderatora :)
JESLI o kims zapomnialem to bardzo przepraszam :!: :?
Dajcie znac i dopisze :)
Powodzonka niech wygra najlepszy :D :)
Pozdroo

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 29-10-2008, 10:38   

Proponowałbym, aby to ludki sami zgłaszali swoje kandydatury, aby nie było nieporozumienia (jakie to np było w mazowieckim), że Modem miał być ktoś, kto nie bardzo chciał nim być.
Proponowałbym również, aby potencjalni kandydaci napisali trochę zdań od siebie ... jakie to mają pomysły na rozwinięcie Klubu Mitsumaniaków w regionie Świętokrzyskim.

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Wysłany: 29-10-2008, 17:40   

akbi napisał/a:
aby potencjalni kandydaci napisali trochę zdań od siebie ... jakie to mają pomysły na rozwinięcie Klubu Mitsumaniaków w regionie Świętokrzyskim.

świetny pomysł, wiec do dzieła :)
Pozdroo

cactooz 
Mitsumaniak
-=Arek=-

Auto: CJ0 1,3 12V 1998
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 29-10-2008, 18:24   

Wątpię żeby ktoś chciał pchać się przed szereg i wychwalać sam siebie.

Moim zdaniem powinien to być
- ktoś z Kielc, bo jednak 3/4 świętokrzyskich mitsumaniaków jest właśnie z CK
- ktoś kto chociaż trochę siedzi w komputerach
- ma czas żeby zająć się forum
- będzie w stanie pojawiać się na większości spotów.

Moje typy:
norb
Kizior

b00mba
[Usunięty]

Wysłany: 29-10-2008, 22:30   moderator poszukiwany na gwałt

to tak.... Na kompie siedze co dzien praktycznie i mógłbym cos działac. lipa ze spotami bo mam prace ktora zrzera duzo czasu i nie mam jak za bardzo dojezdzac(przez prace) bo jestem z Ostrowca. ogolnie to nie wiem. Jakbym był moderatorem to starałbym sie cos robic ale nie obiecuje ze bedze wychodzilo perfekcyjnie:)))))) Cactooz wydaje mi sie ze Ty bys pasował:> :twisted: :twisted:

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Wysłany: 30-10-2008, 02:17   

cactooz, Ty wyszedles przed szereg jak to pieknie ujales wiec moze sam sprobujesz swoich sil jako moderator :?:
Jestes na wiekszosci spotow
masz duzo wolnego czasu w przeciwienstwie do mnie
cactooz napisał/a:
ktoś kto chociaż trochę siedzi w komputerach

uwierz mi ze poprawienie 2 czy 3 postow to jest minuta roboty, chodzi tylko i wylacznie o spoty. O czlowieka ktory bedzie na wszystkich spotach, ktory bedzie wymyslale rozne atrakcje na spotach, ktory bedzie w stanie rozreklamowac Mitsumaniakow w regionie swietokrzyskim, ktory bedzie w stanie w razie czego zalatwic koszulki regionowe, naklejki, karty klubowe, wizytowki. I ktory bedzie aktywnie uczestniczyl w zyciu codziennym na forum.
Mysle ze jest wiecej rzeczy do zrobienia ale wymienilem te bardziej znaczace.
wiec cactooz, :?:
Podolasz :?:
meska decyzja....

Ja mialem sporo czasu wolnego wtedy gdy na forum nie bylo jeszcze w ogole Mitsumaniakow z Kielc, ale z czasem doszly studia,siedzenie w domu nad projektami,hobby typu sztuki walki,taniec,tenis i teraz narty, jakies impreski...no i z mojego czasu wolnego zostalo piekne "0"

Sam na forum jestem obecny w godzinach roznorakich. Czasem mam 5minut rano wiec wchodze czasem jak np. dzisiaj o 2 w nocy...
Chcialbym miec czas na rozwoj klubu ale zwyczajnie go nie mam :?
O ile o porzadek na forum jestem w stanie zadbac to jesli chodzi o jakie kolwiek inne rzeczy jak np. spoty juz nie bardzo...
Przepraszam...
Pozdroo
Pozdroo

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 30-10-2008, 09:51   

cactooz napisał/a:
Wątpię żeby ktoś chciał pchać się przed szereg i wychwalać sam siebie

tu nie chodzi o wychwalanie siebie, a o przedstawienie własnych pomysłów na rozwinięcie Mitsumaniaków w Waszym regionie.

Zobacz jak to było na Pomorzu rok temu ...co prawda troszkę sparodiowaliśmy "wybory" ale jest też tam trochę tego o co w tym wszystkim chodzi.
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=16548

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

kizior555 
Mitsumaniak
---

Auto: Pajero 3.2 V68 2005 Dakar
Wysłany: 30-10-2008, 17:48   

A może dwóch moderatorów, tak dla bezpieczeństwa ;-) Jak jeden nie ma czasu to drugi coś może popchnąć w kwestii forum. (nie mówię tu o spotach)

cactooz 
Mitsumaniak
-=Arek=-

Wysłany: 30-10-2008, 20:28   

Robson86 napisał/a:
Ty wyszedles przed szereg jak to pieknie ujales

Tak, jestem tym, który napisał słowa, które padały na niejednym spocie. I nikt tu niema zamiaru Cię detronizować, chodzi o to żeby coś na tym naszym niewielkim poletku zaczęło się dziać.

Robson86 napisał/a:
uwierz mi ze poprawienie 2 czy 3 postow to jest minuta roboty

Uwierz mi że moderuję utx.pl już ponad rok. wiem z czym się to je. Tylko że tam forum jest opanowane przez dzieci neo.

Robson86 napisał/a:
Podolasz :?:
meska decyzja....

U góry jest ankieta. Nie będę się wzbraniał rękami i nogami. Jednak uważam że modkiem powinien być ktoś z CK.

kizior555 napisał/a:
A może dwóch moderatorów

Z tego co Akbi pisał nie wykluczone.

norb
[Usunięty]

Wysłany: 31-10-2008, 00:38   

Szczerze mówiąc nie sądzę,że byłbym dobrym modem z racji tego,że zaglądam na forum sporadycznie,raz-dwa dziennie oraz nie cierpię pisać masła maślanego, opcja "szukaj" jest dużo zdrowsza.

Co do pomysłów to powinniśmy przede wszystkim ustabilizować tradycję spotową, tak by na każdy miesiąc przypadał co najmniej jeden. Nie mam nic do rozmów na parkingu, ale przydałoby się skorzystać z dobrodziejstw bilardu, kręgli czy choćby karaoke (tu widzę Kejti i Cactooza :D ) Gdybyśmy zebrali się w jakąś większą grupę możnaby powołać coś w stylu Honda-Kielce(mówię o forum i klubie a nie paleniu gumy po parkingach i lansie preludą we wsiach :badgrin: ). Spokojnie do zrealizowania technicznie, brakuje nam tylko ludzi.

Poza tym, co tu się oszukiwać, forum jest nieco nudne. Mój kumpel zachęcony do wejścia stwierdził tylko,że "nic się nie dzieje" i dał sobie spokój. Trzeba to zdynamizować. I tutaj szczerze mówiąc będzie ciężko, do działania potrzeba osób. Możemy co prawda zostawiać za wycieraczkami wizytówki ale ci ludzie muszą się tutaj odnaleźć skoro już byli tak mili i wykazali się odrobiną dobrej woli.

Jeśli chodzi o komputery to jestem takim typowym dzieciakiem wychowanym na CD-Action który o komputerach wiedział w wieku 13 lat więcej niż o świecie za oknem...całe szczęście że zainteresowanie płcią przeciwną ujawnia się nawet u największych zatwardzialców :D

Mój kandydat: Cactooz

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Wysłany: 31-10-2008, 12:18   

cactooz napisał/a:
Tak, jestem tym, który napisał słowa, które padały na niejednym spocie. I nikt tu niema zamiaru Cię detronizować, chodzi o to żeby coś na tym naszym niewielkim poletku zaczęło się dziać.

Uwierz mi ze to iz jestem moderatorem czy nie nie robi mi roznicy. Nie czuje sie lepszy czy gorszy. Wysunales spostrzezenie, ktore jest trafne. Temu wojewodztwie potrzebna jest osoba ktora sie nim zajmie w odpowiedni sposob. Przede wszystkim z duzym zapleczem i duza iloscia wolnego czasu.
cactooz napisał/a:
Jednak uważam że modkiem powinien być ktoś z CK.

eeetam
norb napisał/a:
Gdybyśmy zebrali się w jakąś większą grupę możnaby powołać coś w stylu Honda-Kielce(mówię o forum i klubie a nie paleniu gumy po parkingach i lansie preludą we wsiach ). Spokojnie do zrealizowania technicznie, brakuje nam tylko ludzi.

W kielcach nie ma sensu robic czegos takiego jak forum Mitsubishi - Kielce na wzor Hondy. Jest tak malo osob, w wiekszosci uzytkownicy Mitsubishi nie maja jednak czasu na takie spotkania lub sie tym nie interesuja. Uzytkownicy Hond zwykle sa to ludzie mlodzi...z calym szcunkiem dla nich.
norb napisał/a:
Możemy co prawda zostawiać za wycieraczkami wizytówki ale ci ludzie muszą się tutaj odnaleźć skoro już byli tak mili i wykazali się odrobiną dobrej woli.

jak powiedzialem wczesniej. W wiekszosci uzytkownicy Miskow nie sa zainteresowani klubem ani bywaniem na forum. Sa to ludzie konserwatywni. Rozdalem nie jedna wizytowke i rozmawailem z niejednym czlowiekiem przez te pare lat...
norb napisał/a:
Mój kandydat: Cactooz

no i ognia :)
Pozdroo

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 31-10-2008, 19:48   

cactooz napisał/a:

Zależy to od Was wszystkich a nie tylko od moderatora działu na Forum.
norb napisał/a:
Co do pomysłów to powinniśmy przede wszystkim ustabilizować tradycję spotową, tak by na każdy miesiąc przypadał co najmniej jeden. Nie mam nic do rozmów na parkingu, ale przydałoby się skorzystać z dobrodziejstw bilardu, kręgli czy choćby karaoke (tu widzę Kejti i Cactooza ) Gdybyśmy zebrali się w jakąś większą grupę możnaby powołać coś w stylu Honda-Kielce(mówię o forum i klubie a nie paleniu gumy po parkingach i lansie preludą we wsiach ). Spokojnie do zrealizowania technicznie, brakuje nam tylko ludzi

Zacznijcie się regularnie spotykać, raz w miesiącu to się pojawi więcej.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

cactooz 
Mitsumaniak
-=Arek=-

Wysłany: 31-10-2008, 20:09   

Hubeeert napisał/a:
Zależy to od Was wszystkich a nie tylko od moderatora działu na Forum.

Teoretycznie tak, ale...
Wizytówki - projekt może dostać tylko moderator
Naklejki regionalne - po konsultacji z moderatorem
Inne gadżety - j.w.

Jednym słowem bez obrotnego moderatora jesteśmy w lesie :wink:

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 31-10-2008, 23:32   

cactooz napisał/a:

Wiesz - nie chcielibyśmy chyba, żeby naklejkę Klubową lub wizytówki miał do swojej dyspozycji ktoś kto nie jest w Klubie?
cactooz napisał/a:
Jednym słowem bez obrotnego moderatora jesteśmy w lesie
Jednym słowem oglądanie się jeden na drugiego nie wychodzi Wam na dobre...

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

cactooz 
Mitsumaniak
-=Arek=-

Wysłany: 01-11-2008, 00:12   

Hubeeert napisał/a:
cactooz napisał/a:

Wiesz - nie chcielibyśmy chyba, żeby naklejkę Klubową lub wizytówki miał do swojej dyspozycji ktoś kto nie jest w Klubie?

To chyba nie znaczy, że naszym forumowiczom (w tym wątku nap. norb, bomba) nie wolno dać naklejki, czy części wizytówek, z tego względu że nie zapisali się do klubu (nie mają numerka i czerwonego nicka)?

Hubeeert napisał/a:
Jednym słowem oglądanie się jeden na drugiego nie wychodzi Wam na dobre...

Niema tu mowy o oglądaniu się jeden na drugiego. Po prostu wybieramy moeratora(ów) właśnie po to by coś zaczęło się dziać. A że zasady forum są takie a nie inne, trzeba zrobić jedną ankietę - czy potrzebujemy moda, potem drugą (wybory), to chwilkę trwa.
Wierzę że potem będzie już tylko lepiej.

Odpowiedz do tematu