Zmiany w regionie Pomorskim |
Czy chcesz zmiany Moderatorów w regionie Pomorskim??? |
TAK |
|
1% |
[ 1 ] |
NIE |
|
98% |
[ 52 ] |
|
Głosowań: 53 |
Wszystkich Głosów: 53 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-12-2008, 11:14 Zmiany w regionie Pomorskim
|
|
|
Witajcie Pomorscy Mitsumaniacy.
W związku z pewnymi niepokojącymi mnie informacjami z innych regionów, dot. aktywności tych regionów, ale i również dot samej osoby Moderatora tychże regionów - doszedłem do wniosku, że być może i ja nie dostrzegam jakiś problemów i dlatego chciałbym zadać Wam pytanie:
Czy chcecie zmiany Moderatorów w regionie Pomorskim???
Bardzo proszę o odpowiedź na to pytanie w ww ankiecie . (ankieta trwa 7 dni, gdyż w razie konieczności chciałbym do końca roku wybrać nowych Moderatorów w naszym regionie)
Poza tym chciałbym również, abyście napisali tutaj ew Wasze propozycje, sugestie do poprawy aktywności Mitsumaniaków w naszym regionie, a także pomysły do uatrakcyjnienia naszych Spotów Regionalnych, lub pomysły na jakiekolwiek rozwinięcie, polepszenie działania Mitsumaniaków w naszym regionie. |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
andy1 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-12-2008, 15:44
|
|
|
Moim zdaniem m3m funkcjonuje fantastycznie, co do spotów -> dobrze byłoby znaleźć jakieś miejsce z lepiej oświetlonym i dużym parkingiem, niż Harnaś, chociaż nie jest źle -> moim zdaniem możnaby poszukać czegoś ciekawszego.
Organizujemy się dobrze, robimy spontan-spoty, gokarty, wyjazdy za miasto. Akbi -> wzorowo wywiązujesz się ze swojej roli i inne regiony powinny się od Ciebie uczyć
choćby po kilku topowych miejscach w rankingu spotów widać, iż nasz region nie potrzebuje wielkich zmian, a na pewno nie potrzebuje zmiany moderatora |
|
|
|
 |
BigTomala
Mitsumaniak MOD Black Dragon

Auto: GALANT Sport Edition EA5A V6
|
Wysłany: 08-12-2008, 15:59
|
|
|
EDIT |
_________________ To, że akurat milczę nie oznacza, że nie mam nic do powiedzenia... Kiedy rozum śpi budzą się upiory...
 |
Ostatnio zmieniony przez BigTomala 10-01-2010, 22:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
ruslana81
Mitsumaniak żona swego męża

Auto: Corleone&RalliKrówka
|
Wysłany: 08-12-2008, 16:10
|
|
|
andy1 napisał/a: | inne regiony powinny się od Ciebie uczyć |
Przepraszam, że tak się wtrącę, ale jako że jestem również członkiem grupy pomorskiej, zdecydowanie potwierdzam słowa andy1 i podkreślam, że region mazowiecki już korzysta z pomocnych wskazówek Akbi'ego co robić, aby było lepiej. Pierwsze efekty już mamy , ale wciąż się uczymy, bo moderatorami jesteśmy od niedawna. Jeśli jednak u nas nastąpią zmiany - zdecydowanie przekażę "nowym władzom", aby dobrze obserwowali działania Akbi'ego na forum. To prawdziwy wzór moda regionalnego.
Akbi - wielkie dzięki! |
|
 |
Pawel`85
Forumowicz Lancerniety

Auto: Lancer 1,6 2005 Kombi
|
Wysłany: 08-12-2008, 16:52
|
|
|
A moge tak wtracic z innej beczki.. Czy planujecie moze jakiegos spota w okolicach swiateczno noworocznych? Chcialbym wkoncu wpasc sie zapoznac bo jestem w kraju raz, dwa razy w roku i jak patrzalem to nigdy nie bylo akurat zadnych spotow. Wiec planujecie cos moze? Chetnie bym wpadl, co prawda bez miska ale moze wzial bym ze soba jakies zdjecia. |
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
Wysłany: 08-12-2008, 17:09
|
|
|
Pawel`85 napisał/a: | Czy planujecie moze jakiegos spota w okolicach swiateczno noworocznych? |
Niestety nie.
Najbliższy spot odbędzie się 15 grudnia, następny 15 stycznia.
później ...
24 stycznia - akcja krwiodawstwa
i bardzo ważny Spot - 31 stycznia z okazji 4 rocznicy powstania m3m.
W między czasie jeśli spadnie trochę śniegu to zrobimy kulig |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
Pawel`85
Forumowicz Lancerniety

Auto: Lancer 1,6 2005 Kombi
|
Wysłany: 08-12-2008, 17:18
|
|
|
I wlasnie o tym mowie za kazdym razem jak przyjezdzam... ech szkoda. Ja przyjezdzam 19grudnia a wyjezdzam 6 stycznia.
Widocznie cos chce zebym sie nie pokazywal bez misia, moze jak juz zjade do polski to wkoncu uda mi sie spotkac i zapoznac. A teraz pozdrawiam M3M |
|
 |
artman [Usunięty]
|
Wysłany: 08-12-2008, 17:49
|
|
|
Chociaż jestem nowy to myślę ŻADNYCH ZMIAN |
|
|
|
 |
doli73 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-12-2008, 18:58
|
|
|
artman napisał/a: | ŻADNYCH ZMIAN |
JESTEM ZA |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-12-2008, 19:30
|
|
|
Akbi weź polopirynkę i się połóż bo chyba chory jesteś i nie spamuj tutaj bezsensownymi tematami bo napisze do Huberta żeby Ci dał czerwień
Ja jak Andy poszukałbym jakiegoś innego lokalu gdzie większy parking, więcej miejsc aby klapnąć. Może niech każdy wpisuje co zna i coś się z listy wybierze .............. |
|
|
|
 |
topcan
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.0 2004 4WD
|
Wysłany: 08-12-2008, 19:40
|
|
|
No to ja swoje 3 grosze, co prawda od niedawna tu jestem i znam prace mogeratora od wewnątrz to stwierdzam ze Akbi robi świetną robote i nie ma co zmieniać
Jesli chodzi o jakieś inne propozycje to są odpowiednie tematy na naszym forum gdzie można to wyrazić
Ale kożystajac z okazji to moja propozycja jest przyłanczanie sie do takich akcji jak Mikołaje na Motorach coprawda w tym roku już jest po ale na przyszły rok było by miło pare misiaków wystawic w czerwieni
Akbi tak dalej i pamietaj ze krytyka zazwyczaj wzmacnia |
|
|
|
 |
andy1 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-12-2008, 19:51
|
|
|
To jeszcze coś wtrącę
Atmosfera i aktywność regionów zależą od wszystkich jego przedstawicieli i wszyscy jesteśmy za większość problemów/spraw wspólnie odpowiedzialni -> moderator może pomóc / przeszkodzić ale tylko w niewielkim stopniu. To MY budujemy pomorską społeczność MitsuManiaków, MY WSZYSCY, z wielką pomocą AKBI'ego któremu chwała za to, niech wszyscy patrzą jak to się robi tutaj na pomorzu
Ogólnie to zamiast tej ankiety proponuję wstawić ankietę "kto chce dorzucić parę groszy i zrzucić się na butelkę dobrego alkoholu dla mod-teamu grupy pomorskiej" za to, co robią i jak im to wychodzi.
O ile pamiętam to ogólnie wybory naszych moderatorów były całkiem niedawno, więc w ogóle temat jest bez sensu
AKBI - odwalacie świetną robotę -> BRAWO za to i oby tak dalej |
|
|
|
 |
raddex
m3m&mitsumaniak

Auto: Lancer GT, 2016 r., 2,4 Pb
|
Wysłany: 08-12-2008, 20:33
|
|
|
akbi napisał/a: | Czy chcecie zmiany Moderatorów w regionie Pomorskim??? |
Czyżbyś Arku już nie dawał rady z prowadzeniem tego wszystkiego??
Według mnie zmiana moderatorów nie jest potrzebna.
AKBI wyrabiasz 1000% normy - więcej już nie potrzeba.
Ja dalej będę tylko głosował na wcześniejsze spoty, np w pierwszą sobotę miesiąca i w dzień. Co by np z synem przyjeżdżać i inni z dziećmi też.
Niestety z tym nie dogodzi się wszystkim, ale tak to już jest. |
_________________ Mitsubishi Lancer GT 2,4 MIVEC - 2016 US ver.
Mitsubishi Galant Kombi 2,0 elegance - 2001r. - LPG - sprzedany
Mitsubishi Lancer Kombi 1,6 16V 113KM, 1997r. - sprzedany 05.07.2010
 |
|
|
|
 |
Qbatcz
Mitsumaniak life is good!!

Auto: colt cj0
|
|
|
|
 |
Andrzej F [Usunięty]
|
Wysłany: 08-12-2008, 23:01
|
|
|
Akbi - dm 17 i raddex mają rację, myślę że brak zimy wpływa na Twoje myślenie, a tak serio to chyba Ty żartujesz? |
|
|
|
 |
|