Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Już niedługo (jeszcze za 2 miesiące) NFS Carbon
Autor Wiadomość
max
[Usunięty]

Wysłany: 09-09-2006, 12:35   Już niedługo (jeszcze za 2 miesiące) NFS Carbon

No i właśnie za 2 miesiące (w listopadzie) ukaże się gra NFS Carbon.
A na tej stronie jest umieszczony opis gry i ze zdjęciami nawet :D :D :D

http://gry.gery.pl/main.p...ky=NFS%20Carbon

Jak ktoś jeszcze coś o niej wie to serdecznie zapraszam do napisania!

TNT 
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-09-2006, 12:42   

Ja wiem ze se w nia nie pogram za slaby komputerek a szkoda bo fajne sa gry z tej serii.
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance

Memphis
[Usunięty]

Wysłany: 09-09-2006, 20:59   

Jak pierwszy raz o tej grze usłyszałem to sie troszke podnieciłem. No bo nowe wyścigi fajnie zrobione, opcja tuningu no i mitsu będzie :D
Ale zaraz po tym przypomniały mi się wcześniejsze wersje: Underground, U2 i MW. Były fajna na chwile bo jak zwykle EA poleci na masówkę żeby zadowalić graczy w wieku 12 lat.

Mam nadzieje że się myle co do wersji Carbon bo bym pograł sobie w jakieś fajne wyścigi (mam najnowszą Toce ale to nie dokładnie to o co mi chodzi, ale gra itak jest fajna)

Tak więc mam nadzieje że EA zrobi w końcu coś naprawde dobrego.
Aaaa no i mam nadzieje że będzie tryb wyścigów DRIFT :mrgreen:

dylirzans
[Usunięty]

Wysłany: 10-09-2006, 16:29   

EEE tam bedzie sie nudzic tak szybko jak poprzednie wersje :P
Jakby EA troche pomyslalo to by moglo zrobic tryb online i wtedy gra bylaby bardziej ciekawa... :D Gry online to teraz przyszlosc, a mozecie sobie wyobrazic wyscigi z innymi zywymi graczami po internecie to by byla dopiero frajda ^^
Dla mnie to kolejny przyklad masowki :P I tak najlepszymi jak do tychczas grami sa StarCraft Brood War, WarCraft III The Frozen Throne, oglnie gry Blizzarda sa potega jesli chodzi i rynek gier internetowych chocby taki World of WarCraft - ponad 3 miliony graczy nie moze sie mylic :)

Memphis
[Usunięty]

Wysłany: 10-09-2006, 19:32   

Miałem world of warcraft i na początku to się wydaję super grą ale nudzi się po 2 miechac grania, no po 3 juz napewno się znudzi. Co do tych 3 milionów graczy. Chciałbym zobaczyć wiek graczy, założe się ze 70% to 12-latkowie. A co do gier online takich pożądnych, to w maju ma wyjść Age of Conan. Widziałem prezentacje tej gry na jakimś targu i musze powiedzieć że jak gra będzie taka jak w zapowiedziach to world of warcraft zniknie przy niej bez echa. Znaczy nie znikni bo dzieci wieku 12 lat nie będą grać w Conana bo będą jeszcze do tej gry zamałe a WoW będzie dla nich w sam raz.

dylirzans
[Usunięty]

Wysłany: 11-09-2006, 08:38   

A to dlaczego Ci sie znudzil ??

Memphis
[Usunięty]

Wysłany: 11-09-2006, 09:31   

Gra jest zbyt prosta. Opanowanie jej w 100% zajmuje pare dni, jest zamało rozwinięta. Ośmielił bym się rzec że gra jest takim arcadem wśród onlinów.

dylirzans
[Usunięty]

Wysłany: 11-09-2006, 10:55   

Memphis napisał/a:
Gra jest zbyt prosta. Opanowanie jej w 100% zajmuje pare dni, jest zamało rozwinięta. Ośmielił bym się rzec że gra jest takim arcadem wśród onlinów.

LoL !!! Za malo rozwinieta ???!!! Zeby dojsc do maxymalnego poziomu musisz grac co najmniej z 8 miesiecy chyba jak nie wiecej. Co rozumiesz jesli chodzi o opanowanie ??
W tej grze zawsze jest cos ciekawego do roboty, robisz questy, sa organizowane battlegroundy, walki pvp, horda vs aliance... i duzo wiecej !
Niedlugo dodatkek wychodzi, a Blizzard ciagle nowe pathce wypuszcza, jakby gra nie zdobywala coraz to wiekszej popularnosci to by tego Blizz nie robil, juz pare dni po premierze musieli stawiac 30 nowych serverow!
12-sto latki graja i to napewno, ale w wiekszosci ludzi jakich spotkalem w grze to ludzie w przedziale wiekowym od 17-23 lat, przytrafilo mi sie spotkac dziewczyne z argentyny w wieku 28 lat :P
A to Age of Conan to rzeczywiscie super sie zapowiada ;)

Memphis
[Usunięty]

Wysłany: 11-09-2006, 12:11   

dylirzans napisał/a:
Zeby dojsc do maxymalnego poziomu musisz grac co najmniej z 8 miesiecy chyba jak nie wiecej.

3 chłopaczków grało na zmiane i maxymalny poziom zrobili w 9 dni :wink:

A te questy battlegroundy i horde vs aliance to dla mnie itak jest nędznie zrobione.
No niby z questów mogą fajne itemy wylecieć ale whatever. Horde vs aliance i co z tego jest, lejesz sie z przeciwnikiem i co z tego masz? Rank tylko ci podskakuje. W Age of Conan będzie fajnie to zrobione bo z tego co pamiętam będzie można zagarniać tereny wroga. Ale to jest jedna z WIELU rzeczy świetnie zrobionych w Age of Conan. Kupie tą gre odrazu jak się pojawi.

Grześku 
Mitsumaniak
groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Wysłany: 11-09-2006, 12:41   

Spoko Panowie, Max pisał o NFS a Wy tarzacie się z upodobaniem w WOW.
Rodzaj gry jest rzeczą gustu, sam czekam teraz na dwie:
Neverwinter Nigts 2
i NFS Carbon (na tą drugą bardziej z uwagi na sprawdzenie sprzętu po wymianie ;) )
cosik czuję że MoMo dostanie w pióra....

strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia

Memphis
[Usunięty]

Wysłany: 11-09-2006, 19:43   

No fakt troche zeszliśmy z tematu.
A never2 też myśle że może być niezły, jak będzie można robić kampanie w multi (tak jak w pierwszej części) to kupie, jak nie, to nie.

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Auto: Galant EA3W
Wysłany: 11-09-2006, 22:03   

A ja czekam na Test Drive Unlimited na ps2 ofkors, ale znajac zycie pogram tydzien i mi sie znudzi :) jak wszystkie inne gry...no moze po za Pro Evolution Soccer :)

Memphis
[Usunięty]

Wysłany: 11-09-2006, 22:20   

Kofi napisał/a:
ale znajac zycie pogram tydzien i mi sie znudzi :) jak wszystkie inne gry

To przeżuć się z gier na PS2 na gry na PCta, dłużej można pograć :wink:

dylirzans
[Usunięty]

Wysłany: 12-09-2006, 17:30   

Dla mnie WarCraft TFT jest the best no i StarCraft BW :P
SCBW ma juz 9 lat a niecale 2 miesiace temu Blizzard wypuscil kolejnego patcha (1.14), to dobrze siwadczy o producencie bo nie zapomina o tak starej juz grze... a w swiecie gier komputerowych 9 lat to sporo... To tak jakby mercedest nadal produkowal czesci do swojego modelu z lat 60-tych.
StarCraft 2 - to by byl dopiero przelom :D

max
[Usunięty]

Wysłany: 09-12-2006, 10:52   

przepraszam za tak długie nie prowadzenie postu! ta gra już mi się spodobała jest fajna i w ogóle ale również bardzo mi się podobają różne gry z tej serii NFS-ów

Odpowiedz do tematu