Niedzielny offroad - L200 w terenie |
Autor |
Wiadomość |
PFF
Mitsumaniak
Auto: L200
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 26-09-2011, 21:57
|
|
|
Fajne piachy
A czy to nie z Twoją L-ką mijałem w sobotę w okolicach Dobieszowic L-ka wyprzedzała konwój ciężarówek, ja leciałem na moto z przeciwka, od strony Pyrzowic. L-ka charakterystyczna bo cała biała |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 27-09-2011, 08:28
|
|
|
Hehe, a rejestracja jest ze Slaska. Spoko miejscowka. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
JCH

|
Wysłany: 27-09-2011, 08:33
|
|
|
A dziś rano to już na bank się mijaliśmy u mnie na osiedlu |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
 |
|
|
|
 |
PFF
Mitsumaniak
|
Wysłany: 27-09-2011, 12:16
|
|
|
JCH napisał/a: | Fajne piachy
A czy to nie z Twoją L-ką mijałem w sobotę w okolicach Dobieszowic L-ka wyprzedzała konwój ciężarówek, ja leciałem na moto z przeciwka, od strony Pyrzowic. L-ka charakterystyczna bo cała biała |
hehe raczej mało prawdopodobne, ostatnio nie śmigałem w tych okolicach
moja eLa ma dość charakterystyczne fele, oryginały 17" ale pomalowane w macie w czarnej strukturze (porowate) i do tego BF G. AT trochę większe niż standard, białą pokrywę paki i antena CB miedzy paką a kabiną
a gdzie na osiedlu?, ja jestem z Rudy Śl, żona często pomyka po Bytomiu , tam mogłeś widzieć
Seba
[ Dodano: 27-09-2011, 12:27 ]
Gene napisał/a: | Hehe, a rejestracja jest ze Slaska. Spoko miejscowka. |
zalezy którą widać, ta na zbliżeniu to taki WTF
już podmieniłem żeby się źle nie kojarzyło |
|
|
|
 |
JCH

|
Wysłany: 27-09-2011, 13:14
|
|
|
PFF napisał/a: | a gdzie na osiedlu?, ja jestem z Rudy Śl, żona często pomyka po Bytomiu , tam mogłeś widzieć | Tak, teraz przypominam sobie, że już kiedyś widziałem kobietę za kierownicą tej białej "L-ki".
A dziś rano, osiedle Miechowice, dokładnie o tu >> klik <<. |
 |
|
|
|
 |
PFF
Mitsumaniak
|
Wysłany: 27-09-2011, 14:56
|
|
|
JCH napisał/a: | PFF napisał/a: | a gdzie na osiedlu?, ja jestem z Rudy Śl, żona często pomyka po Bytomiu , tam mogłeś widzieć | Tak, teraz przypominam sobie, że już kiedyś widziałem kobietę za kierownicą tej białej "L-ki".
A dziś rano, osiedle Miechowice, dokładnie o tu >> klik <<. |
hehe, bo ona pracuje w Miechowicach wiec czesto możesz tam zobaczyć naszą eLke
... a na marginesie to musze ją pochwalić, bo mimo początkowych oporów co do jazdy w terenie to jak się rozkręciła to śmigała aż miło było popatrzeć. |
|
|
|
 |
Szyszkowa
mod Pajero seek&destroy

Auto: Pajero 3,2 DiD
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 308 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 29-09-2011, 12:07
|
|
|
Czy to nie Jura Park w Biskupicach ? Czy czasem nie byłeś tam w tym samym czasie, co czarne PIII ?
Byłem tam prawie trzy tygodnie temu chyba i po sąsiedzku jeździł ktoś właśnie białą L, aczkolwiek szczegółów wyglądu (ani pasażerów) nie pamietam |
|
 |
PFF
Mitsumaniak
|
Wysłany: 29-09-2011, 20:10
|
|
|
Szyszkowa napisał/a: | Czy to nie Jura Park w Biskupicach ? Czy czasem nie byłeś tam w tym samym czasie, co czarne PIII ?
Byłem tam prawie trzy tygodnie temu chyba i po sąsiedzku jeździł ktoś właśnie białą L, aczkolwiek szczegółów wyglądu (ani pasażerów) nie pamietam |
Tak, hehe , jeżeli mnie pamięć nie myli to 17go, faktycznie chyba czarna Pajerka dojechała później.
Może byłeś z dzieciaczkami i kimś starszym ? Jeżeli tak to kojarze. |
|
|
|
 |
banderas40
Mitsumaniak

Auto: Pajero Sport
Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Kwi 2011 Posty: 314 Skąd: Darłowo
|
Wysłany: 29-09-2011, 21:08
|
|
|
Fajne miejsce i niezłe podjazdy. |
_________________ Niestety Pajero zamienione na Nissan Nawara NP300 jednak na zawsze pozostanę Mitsumianiakiem
 |
|
|
|
 |
PFF
Mitsumaniak
|
Wysłany: 30-09-2011, 08:44
|
|
|
banderas40 napisał/a: | Fajne miejsce i niezłe podjazdy. |
Faktycznie i najważniejsze nikt się nie czepia, bo to zamknięty teren.
A co do podjazdów to niestety moja 130 konna eLa ( bo po kilku wizytach gwarancyjnych w serwisie i wymianie oprogramowania nie wiem czy nawet tyle jej zostało), nie wszystkim dała radę. Może nie widać tego na zdjęciach, ale kilka jest naprawdę stromych. Na jej nie za krótkim reduktorze nawet w dół zapylała a obsuwający się piasek dodatkowo robił swoje. Było bardzo wesoło i nawet chwilami emocjonująco. |
|
|
|
 |
Szyszkowa
mod Pajero seek&destroy

Auto: Pajero 3,2 DiD
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 308 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 02-10-2011, 17:52
|
|
|
PFF napisał/a: | Szyszkowa napisał/a: | Czy to nie Jura Park w Biskupicach ? Czy czasem nie byłeś tam w tym samym czasie, co czarne PIII ?
Tak, hehe , jeżeli mnie pamięć nie myli to 17go, faktycznie chyba czarna Pajerka dojechała później.
Może byłeś z dzieciaczkami i kimś starszym ? Jeżeli tak to kojarze. |
Tak, to byłem ja
Pozdrowienia |
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
Wysłany: 03-10-2011, 19:24
|
|
|
No nie niedzielny a sobotni charytatywny wypad w teren. Wożenie Dzieci z krakowskich Domów Dziecka https://picasaweb.google.com/mudmania4x4/JesienneSpotkanieMotocyklistow2011WozenieDzieciByJoanna
Jak co roku,a w zasadzie dwa razy do roku (wiosna i jesień) korzystając z połączenia przyjemnego z pożytecznym, na zaproszenie Motocyklowej Grupy Południe wozimy dzieci po poligonie w okolicach Krakowa. Zdjęć nie jest zbyt dużo, głównie był kręcony film z zamontowanej w środku samochodu kamery->> po wycięciu dłużyzn jest do oglądania 1:40 więc tylko wybrańcy będą mogli obejrzeć. A działo się, oj działo. Wyciągarka łącznie ze zbloczem i taśmy asekuracyjne często były w użyciu |
_________________ http://mudmania4x4.com.pl/
 |
|
|
|
 |
PFF
Mitsumaniak
|
Wysłany: 04-10-2011, 09:07
|
|
|
jawaldek napisał/a: | No nie niedzielny a sobotni charytatywny wypad w teren. Wożenie Dzieci z krakowskich Domów Dziecka https://picasaweb.google.com/mudmania4x4/JesienneSpotkanieMotocyklistow2011WozenieDzieciByJoanna
Jak co roku,a w zasadzie dwa razy do roku (wiosna i jesień) korzystając z połączenia przyjemnego z pożytecznym, na zaproszenie Motocyklowej Grupy Południe wozimy dzieci po poligonie w okolicach Krakowa. Zdjęć nie jest zbyt dużo, głównie był kręcony film z zamontowanej w środku samochodu kamery->> po wycięciu dłużyzn jest do oglądania 1:40 więc tylko wybrańcy będą mogli obejrzeć. A działo się, oj działo. Wyciągarka łącznie ze zbloczem i taśmy asekuracyjne często były w użyciu |
To się chwali, zawsze to jakieś urozmaicenie dla dzieciaków.
Widze kilka kanciaków, chyba twoje Pajero i nawet Pick-up, ciekawe jak sobie radził.
Jak masz gdzieś namiary na film w necie chętnie w wolnej chwili lookne. |
|
|
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
Wysłany: 04-10-2011, 16:05
|
|
|
PFF napisał/a: | Jak masz gdzieś namiary na film w necie chętnie w wolnej chwili lookne. | za dużo warzy aby go zamieścić. Jeepy jako że podniesione radziły sobie całkiem nieźle ->> był wyciągany tylko jeden ale bez zblocza nie dało by rady. Ja też się wyciągałem. Pick-up dawał radę. Ogólnie zabawa fajna a i jak napisałeś urozmaicenie dla dzieciaków. Nie zdajesz/cie sobie sprawy co mówiły i jak reagowały,w czasie jazdy, dzieci niewidome. |
_________________ http://mudmania4x4.com.pl/
 |
|
|
|
 |
|