|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 13-02-2010, 11:50 |
[E39A 2.0 4WD]Problem z GTi (nie jezdzi) |
Autor |
Wiadomość |
Wszyc
Mitsumaniak

Auto: ------>
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 31 razy Dołączył: 01 Mar 2009 Posty: 4156 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 07-12-2013, 00:58
|
|
|
rosomak1983 napisał/a: | These are the perfect choice for engines up to 750 hp. |
Wejdź sobie na strone eagle tam nawet mają napisane że 900 to nie zmienia faktu że sypią się przy dużo mniejszych mocach.
Potem ktoś wchodzi na te wszystkie fora czyta że na płocie napisane lizak i potem w wielkie zdziwko jeszcze troche pożyje i pewnie doczekam wpisów na dsmforum że ktoś 2tyś KM wyciągnął z seryjnego 6 bolta
Ross wybacz nie zmienie zdania kończe temat możesz mi zarzucać żę nie rzuciłem dowodami czy coś ale mi sie już po prostu nie chce po dyskusjach z Tobą bo na internecie to znajdziesz nawet dowody na istnienie UFO więc ta dyskusja do niczego nie zmierza... |
_________________ Mitsubishi Galant E57A '93
Mitsubishi Galant E54A '93 sprzedany
Mitsubishi Galant E88A '93
Mitsubishi Eclipse D22A '92
Honda CB500 PC32 '97
By mjsystem;
papamitsu napisał/a:
Miejsce raczej dowolne ale standard lokalowy niech bedzie na poziomie dobrego Gala
mjsystem: Czyli dookoła rdza. |
|
|
|
 |
rosomak1983
Mitsumaniak werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
Pomógł: 40 razy Dołączył: 06 Lut 2008 Posty: 7852 Skąd: Łańcut
|
Wysłany: 07-12-2013, 12:49
|
|
|
No to jak nie chcesz dyskutowac to po co to robisz ? Nie masz ochoty to sie nie udzielaj w temacie bo siejesz farmazony. Piszesz jedynie co tobie sie WYDAJE, nigdy nie złozyles silnika nawet 200kM, wiec co ty wiesz o zabijaniu. Wierze danym ze stanów bo tam oni to o prostu robia a nie gadaja.
Wszyc napisał/a: | ale mi sie już po prostu nie chce po dyskusjach |
Tak no to nie pisz i po sprawie. A przypomne Ci jak to podwazałes zarzucałes mi ze fantazuje ze nie uturbie eclipsa, sam obiecujac ze bedziesz miał u siebie 500kM i ,, ze blok idzie w kibel bo tej mocy nie wytrzyma |
_________________ Dzis jest pierwszy dzień reszty Twojego życia... Co z nim zrobisz zależy od Ciebie. Działaj!!!
-Tato czy ten samochod jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Life is 2 short to drive boring cars
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 07-12-2013, 19:35
|
|
|
rosomak1983 napisał/a: | Nie masz ochoty to sie nie udzielaj w temacie bo siejesz farmazony. Piszesz jedynie co tobie sie WYDAJE, nigdy nie złozyles silnika nawet 200kM, wiec co ty wiesz o zabijaniu. Wierze danym ze stanów bo tam oni to o prostu robia a nie gadaja. |
Przypomnę Ci, że Ty również opierasz się wyłącznie na tym co przeczytałeś.
Piotr, spokojniej bo jesteś na mocno obserwowanym przez wszystkich trybie... I wiesz co to oznacza. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|
|