Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Cezar
16-09-2008, 12:33
Dołącz do wyjazdu na zlot do Strykowa w piątek. Trasa.
Autor Wiadomość
doli73
[Usunięty]

Wysłany: 21-08-2007, 08:27   

Axer napisał/a:
Oki, doli... będziemy około 13, jakieś kilometr za Olsztynkiem przy trasie jest zajazd TOKAJ (po lewej stronie) wię może tam się spotkamy, w razie czekania można spokojnie kawkę wypić.

Ok Axer. Jestem za!!!!!!

cy_cek
[Usunięty]

Wysłany: 21-08-2007, 22:19   

Ja także jadę do Strykowa, więc będę jak bajbardziej godnie reprezentował grupę Warmińsko-Mazurska.

Ja będę ok. 16 wyjeźdzał z Wawki od razu do strykowa, bo od poniedziałku do piątku pracuję w Warszawie i bez sensu jest wracać do Olsztyna :) ;)

Więc do zobaczenia w Strykowie.

doli73
[Usunięty]

Wysłany: 22-08-2007, 13:20   

Cy_cek, to do zobaczyska w Strykowie.

marecki338 
Mitsumaniak

Auto: Outlander 6, COLT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-08-2007, 17:01   

witam. jestem z wami duchem żniwa sie mi przeciągaja i wogle lipa totalna z ta pogodą. wiec mimo moich szczerych chęci nie wydole.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 22-08-2007, 23:58   

Oby jak najmniej "przypadkow" po drodze.

Gwoli przypomnienia - jazda w kolumnie wymaga zezwolenia z Policji - tym bym sie nie przejmowal ale zwroccie uwage na to, ze w kolumnie pierwszy powinien jechac samochod najwolniejszy a najszybsi na koncu.

I pamietajcie - zasada Zlotow mitsumaniakowych jest taka, ze samochody sa na szarym koncu. Najwazniejsze sprawy na Zlocie - to Wy i Wasze bezpieczenstwo. Droga na i ze Zlotu tez sie miesci w tej definicji. Prosze o to, zeby Miski sie wyroznialy.

Pozdrawiam

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

doli73
[Usunięty]

Wysłany: 23-08-2007, 07:34   

Marecki338, szkoda że cie z nami nie będzie. Ale żniwa nie wybierają. Może za rok?

Axer
[Usunięty]

Wysłany: 23-08-2007, 11:40   

Cześć doli ....... łady h...... z miejscami noclegowymi wyszedł prawda,,, musimy się sprężać aby w miarę szybko dojechać bo trzeba bedzie trochę powalczyć na miejscu o spanko

ŁukaszGTi
[Usunięty]

Wysłany: 23-08-2007, 21:13   

ja rowniez was zawiode :| a przydalo by sie abym byl
zycze wam udanej zabawy

doli73
[Usunięty]

Wysłany: 23-08-2007, 21:57   

Łukasz GTI-dzięki. Szkoda że cię nie będzie.
Axer napisał/a:
Cześć doli ....... łady h...... z miejscami noclegowymi wyszedł prawda,,, musimy się sprężać aby w miarę szybko dojechać bo trzeba bedzie trochę powalczyć na miejscu o spanko

Axer, ja zabije tą s...ke. Wiem że musimy sie pośpieszyć z dojazdem, ale nie wiem czy wiesz ja jadę też ze swoją 2 letnią córeczką i będę musiał robić postoje. Zobaczymy jak pójdzie.

Axer
[Usunięty]

Wysłany: 23-08-2007, 22:01   

wiem doli że jedzisz z niunią,,,, oki spokojnie damy radę rozmawiałem dziś osobiście z właścicielem ośrodka, już wie że mu jutro zrobię taką jazdę jakiej jeszcze nie widzaiał w swojej krainie podziemnej pomarańczy, więc do jutra około 13 przy TOKAUJU

doli73
[Usunięty]

Wysłany: 23-08-2007, 22:04   

Ok Axer. Zamawiaj kawę jak bedziesz wcześniej.

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Wysłany: 24-08-2007, 11:49   

wojtasek5, uważaj na zielonego Golfa :D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi