|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jazda na gazie oraz, ceny czesci do galanta?? |
Autor |
Wiadomość |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 20-09-2007, 19:53
|
|
|
kscman napisał/a: |
tamten palił mi tyle samo co terazniejszy GTi z BLOSem ,wiec nie wiem jak wam sie udaje wycisnac 12 litrow na miescie.:) |
przy ciągłej dynamicznej jeździe 15 litrów na mieście to max ile udało mi sie uzyskać, 12,5 to jazda ekonomiczna , a średnio to 13,5, 14 litrów gazu w mieście a nóżkę mam nie lekką...
kscman napisał/a: | miałem tego Glsi, i jakos porównujac do mondeo 1.6 to nie czułem wielkiej różnicy, |
jeździłem mondeo 2.0 muł straszny... w ogóle sie nie kręci i nie czuć aż tak dynamiki auta...
co do cen części końcówki drążków + sworznie wahacza to koszt poniżej 200 zł komplet na obie strony, klocki hamulcowe około 100, tarcze ok 200, używana skrzynia 450, termostat - psuje sie chyba najczęściej koło 30 zł - wymiana samemu jest banalna, olej valvoline 10w40 + filtr oleju 110 zł razem z wymianą, filtr powietrza koło 30 zł, świeczki po około 12 zł za sztuke oryginały NGK...
ceny Galanta czyli limuzyny Mitsubishi z tamtych lat są naprawde zaskakująco śmieszne... zreszta to auto nie było budowane do ścigania sie (nie licząc wersji GTi, VR4, AMG - które to powstały na bazie cywilnych Galantów) tylko do przyjemnego wożenia pasażerów na obszernej tylnej kanapie co nie znaczy że te autka nie mają potencjału co zapewne niedługo udowodni TommyCrazy |
|
|
|
 |
waldi-1
Mitsumaniak

Auto: galant 2,5v6 rok 98 pb/lpg
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 24 razy Dołączył: 25 Paź 2006 Posty: 1577 Skąd: Chechło City
|
|
|