|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
| Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
|
brzydki dzwiek silnika |
| Autor |
Wiadomość |
TRUTIL CARI GDI
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Lis 2007 Posty: 179 Skąd: Łagiewniki
|
Wysłany: 29-12-2007, 23:41
|
|
|
czasci od japanez juz zamowione kompletny zaworek troche trzeba czekac ale mysle ze bedzie warto w polsce nie ma tego zaworka obdzwonilem wszystko mozliwe serwis tez sciaga w 3tyg 11 stycznia bede mial czasci mam juz mechanika ktory bedzie mi to wymienial cena roboty 100-150 +zaworek ok 80zl wymienie i zobacze mam wielka nadzieje ze to to a wystarczy tez poczytac sobie ten link i watek o zaworku upustowym pompy olejowej
http://www.mazdaspeed.pl/...lnik_popychacze |
_________________ Trutil |
|
|
|
 |
turek61
Mitsumaniak Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 09 Lis 2006 Posty: 1694 Skąd: Szczecin/Police
|
Wysłany: 30-12-2007, 00:13
|
|
|
TRUTIL CARI GDI, czekam z niecierpliwością na efekt wymiany przez Ciebie tegoż zaworka. Jeżeli wynik będzie pozytywny to też sie za to zabiorę.
P.S.
Świetny artykuł.Myślę, że wyjaśnia wiele naszych bolączek. |
|
|
|
 |
GizMo [Usunięty]
|
Wysłany: 13-01-2008, 22:00
|
|
|
| moja Cari odwiedzila warsztat i okazalo sie ze powodem stukania byl napinacz. Ktos wczesniej probowal go na sile naprawic i popsul, a po paru tys km dal sie we znaki. Dobrze ze oszczedzalem Miska, bo jeszcze troche i mialbym troche wiecej do naprawy |
|
|
|
 |
|
|
|