Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[E54A 2.0 V6] przepływomierz jaki jest
Autor Wiadomość
kkkarol 
Mitsumaniak
nie ma amatorki

Auto: Galant 2,5 V6 1998
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 14-02-2008, 12:48   

Reset kompa nie pomógl.
Pojechałem do mechanika, z samej gadanej stwierdził ze prawdopodobnie komputer sie przestawił lub popsuł. Obstawiał jeszcze cos na przepustnicy i silniku krokowym.
Ja do tej histori obstawie jeszcze sonde lambde. Za kilka dni oddaje samochod do mechanika i sie okaze, dam znac ;)

Mechanik magik nie bardzo wiedział co zrobił :D . Ale poprawiło sie, z tego co mi opowiadal to albo silnik krokowy sie zblokował jak był otworzony albo srubka przy przepustnicy sie lekko wkreciła zwiekszajac jej odchylenie.
Ostatnio zmieniony przez kkkarol 01-03-2008, 15:24, w całości zmieniany 1 raz  

Paweł Bajor
[Usunięty]

Wysłany: 24-02-2008, 14:10   

Marcino, Witam zakupiłem niedawno Mitsubishi Galanta 2.0 V6 24V z roku 94. I ostatnio chciałem wyczyścic układ wtryskowy paliwa ponieważ poprzedni właściciel mi tak sugerował. No i kupiłem taki preparat ale wlałem go chyba troche za dużo ,ponad połowę butelki na jakies 10 l. paliwa. Musze jeszcze dodać żę autko ma instalacje gazową ale na gazie chodzi bardzo dobrze. natomiast teraz przy odpalaniu na bęzynie silnik wogóle nie chce chodzić gaśnie i prycha jak by go zalewało i nie wkrąca sie na obroty jest straszliwie zmulony i wogóle sie nie da jechać na paliwie. Czy to może być wina zbyt dużego dodatku tego preparatu?? Czy można to jakos naprawić aby było wszystko ok??Prosze o możliwie jak najszybszą odpowiedz. Z góry dziękuje i pozdrawiam;-)

Odpowiedz do tematu