Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
14-05-2014, 13:30
kupie Cari GDI Prosze o ocene. Pilne!!!
Autor Wiadomość
jawor44
[Usunięty]

Wysłany: 23-01-2008, 09:39   

kurcze ja zawsze sam jezdze do niemiec po samochody dla siebie i swojej firmy.i nie ma lepszej opcji chyba ze kupna w Polsce samochodu od zaufanej osoby.ale powiedzcie mi jedno skad handlarze znajduja w niemczech rzekomo te okazje kupiony od 1 wlasciciela z domu z oryginalnym przebiegiem i nie bity buhahhahahahahaha-moze jakies szroty??dobry samochod zawsze musi kosztowac.

piter23
[Usunięty]

Wysłany: 23-01-2008, 09:54   

kurcze ja zawsze sam jezdze do niemiec po samochody dla siebie i swojej firmy.i nie ma lepszej opcji chyba ze kupna w Polsce samochodu od zaufanej osoby.ale powiedzcie mi jedno skad handlarze znajduja w niemczech rzekomo te okazje kupiony od 1 wlasciciela z domu z oryginalnym przebiegiem i nie bity buhahhahahahahaha-moze jakies szroty??dobry samochod zawsze musi kosztowac.

....jestem tego samego zdania jaka kasa takie auto.

Zawsze trzymam się tej zasady i jak na razie dobrze na tym wychodze 8)

Jak to mówią " mnie na okazję nie stać "
:biggrin:

A co do tych handlarzy i ich wraków, najprosciej powiedziec, jest popyt jest i podaz.

bubu70
[Usunięty]

Wysłany: 23-01-2008, 12:21   

Nie do końca sie z wami zgodzę . Przykładem niech będzie mój ostatni zakup
Mozę kogoś teraz przerazę , auto było po leasingu i miało przebieg 190tys km
ale było naprawdę zetlenie serwisowane w ASO , było wszystko ładnie z przebiegami w pisane , auto postawiono w komisie "kometa ( http://kometa.seat.pl/ ) naprawdę polecam sprzedawce!!!
Przed wzięciem go w komis sprawdzili naprawdę wszystko i opisali kadzą ryskę ( wymienili na nowy akumulator i tarcze i klocki)
Po za dwoma małymi obtarciami na przednim zderzaku i na tylim ''dojeździe do znaku do niczego nie mogłem sie przyczepić

dodam ze za autko1,8GDI z 2002 roku zapłaciłem 17,2tys zł
niestety los tak chciał ze nacieszyłem sie nim 8 dni
rozbiłem nie z mojej winy i teraz szukam następnej takiej okazji kupna

jawor44
[Usunięty]

Wysłany: 23-01-2008, 13:00   

widzisz cos za cos.ja za swoja cari 1.8 GDI rok 2002 w wersji avance z 2 kompletami opon zaplacilem 5500 euro plus oplaty.w tym mam roczna gwarancje.przebieg jak kupowalem 106 000 tys. potwierdzony ksiazka rachunkami i tuv'ami.mi sie dobrze trafilo bo ktos kupil nowa bmw i cari zostawil w rozliczeniu i chyba ona tam za bardzo nie posowala.heheheh.trafilem na uczciwego niemca dilera bmw bo jak przyjechalem to cari byla juz na podnosniku i mi wszytsko pokazali od a do z. wlacznie z podlaczeniem do kompa.

http://img85.imageshack.u...dsc06686md6.jpg

http://img243.imageshack....60949547co0.png

http://img156.imageshack....22068750ti4.png

http://img243.imageshack....34933833aj2.png

turek61 
Mitsumaniak
Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-01-2008, 13:12   

jawor44 napisał/a:
widzisz cos za cos.ja za swoja cari 1.8 GDI rok 2002 w wersji avance z 2 kompletami opon zaplacilem 5500 euro plus oplaty.w

Obejrzałem fotki i faktycznie była to okazja za taka kasę. Gratuluję.
Wniosek- po auta samemu do Reichu.
Ja za swoją z przebiegiem 150 tys. w 11.2006 dałem handlarzowi 18 + opłaty. Ale uznałem to i tak za dobrą cenę bo była z LPI i serwisowana w ASO w Holandii (książka serwisowa)

jawor44
[Usunięty]

Wysłany: 23-01-2008, 13:18   

ja tylko zaluje ze nie jest w automacie:( ale nastepna na pewno bedzie hhehehehehe

piter23
[Usunięty]

Wysłany: 23-01-2008, 14:00   

bubu70 napisał/a:
Mozę kogoś teraz przerazę , auto było po leasingu i miało przebieg 190tys km

nic przerażającego, raczej normalka w aucie polisingowym. 8)

bubu70 napisał/a:
( wymienili na nowy akumulator i tarcze i klocki)

...bo pewnie się kwalifikowały do wymiany :mrgreen: .

jawor44 napisał/a:
ja tylko zaluje ze nie jest w automacie:( ale nastepna na pewno bedzie hhehehehehe

...niema czego żałować, przy sprzedaży manualka sie "zrewanzuje", niestety Polska nie Ameryka u nich 95% automatów reszta manuale, u nas odwrotnie, i chyba jeszcze pare lat tak pozostanie.
Niemam nic do automatów, jezdziłem paroma, ale manualka to jest to co lubie najbardziej. 8)

turek61 napisał/a:
Wniosek- po auta samemu do Reichu.

..to nie wniosek tylko reguła :wink: , a jeszcze jak przestrzegasz zasady " jaka kasa taki samochód" to napewno zakupu nie pozałujesz. 8)

bubu70
[Usunięty]

Wysłany: 25-01-2008, 18:06   

Gratulacje jawor44
Piękną Carisma , może chcesz ją sprzedać ??? :twisted:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi