|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 14-05-2014, 13:30 |
kupie Cari GDI Prosze o ocene. Pilne!!! |
Autor |
Wiadomość |
jawor44 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-01-2008, 09:39
|
|
|
kurcze ja zawsze sam jezdze do niemiec po samochody dla siebie i swojej firmy.i nie ma lepszej opcji chyba ze kupna w Polsce samochodu od zaufanej osoby.ale powiedzcie mi jedno skad handlarze znajduja w niemczech rzekomo te okazje kupiony od 1 wlasciciela z domu z oryginalnym przebiegiem i nie bity buhahhahahahahaha-moze jakies szroty??dobry samochod zawsze musi kosztowac. |
|
|
|
 |
piter23 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-01-2008, 09:54
|
|
|
kurcze ja zawsze sam jezdze do niemiec po samochody dla siebie i swojej firmy.i nie ma lepszej opcji chyba ze kupna w Polsce samochodu od zaufanej osoby.ale powiedzcie mi jedno skad handlarze znajduja w niemczech rzekomo te okazje kupiony od 1 wlasciciela z domu z oryginalnym przebiegiem i nie bity buhahhahahahahaha-moze jakies szroty??dobry samochod zawsze musi kosztowac.
....jestem tego samego zdania jaka kasa takie auto.
Zawsze trzymam się tej zasady i jak na razie dobrze na tym wychodze
Jak to mówią " mnie na okazję nie stać "
A co do tych handlarzy i ich wraków, najprosciej powiedziec, jest popyt jest i podaz. |
|
|
|
 |
bubu70 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-01-2008, 12:21
|
|
|
Nie do końca sie z wami zgodzę . Przykładem niech będzie mój ostatni zakup
Mozę kogoś teraz przerazę , auto było po leasingu i miało przebieg 190tys km
ale było naprawdę zetlenie serwisowane w ASO , było wszystko ładnie z przebiegami w pisane , auto postawiono w komisie "kometa ( http://kometa.seat.pl/ ) naprawdę polecam sprzedawce!!!
Przed wzięciem go w komis sprawdzili naprawdę wszystko i opisali kadzą ryskę ( wymienili na nowy akumulator i tarcze i klocki)
Po za dwoma małymi obtarciami na przednim zderzaku i na tylim ''dojeździe do znaku do niczego nie mogłem sie przyczepić
dodam ze za autko1,8GDI z 2002 roku zapłaciłem 17,2tys zł
niestety los tak chciał ze nacieszyłem sie nim 8 dni
rozbiłem nie z mojej winy i teraz szukam następnej takiej okazji kupna
 |
|
|
|
 |
jawor44 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
turek61
Mitsumaniak Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 09 Lis 2006 Posty: 1694 Skąd: Szczecin/Police
|
Wysłany: 23-01-2008, 13:12
|
|
|
jawor44 napisał/a: | widzisz cos za cos.ja za swoja cari 1.8 GDI rok 2002 w wersji avance z 2 kompletami opon zaplacilem 5500 euro plus oplaty.w |
Obejrzałem fotki i faktycznie była to okazja za taka kasę. Gratuluję.
Wniosek- po auta samemu do Reichu.
Ja za swoją z przebiegiem 150 tys. w 11.2006 dałem handlarzowi 18 + opłaty. Ale uznałem to i tak za dobrą cenę bo była z LPI i serwisowana w ASO w Holandii (książka serwisowa) |
|
|
|
 |
jawor44 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-01-2008, 13:18
|
|
|
ja tylko zaluje ze nie jest w automacie:( ale nastepna na pewno bedzie hhehehehehe |
|
|
|
 |
piter23 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-01-2008, 14:00
|
|
|
bubu70 napisał/a: | Mozę kogoś teraz przerazę , auto było po leasingu i miało przebieg 190tys km |
nic przerażającego, raczej normalka w aucie polisingowym.
bubu70 napisał/a: | ( wymienili na nowy akumulator i tarcze i klocki) |
...bo pewnie się kwalifikowały do wymiany .
jawor44 napisał/a: | ja tylko zaluje ze nie jest w automacie:( ale nastepna na pewno bedzie hhehehehehe |
...niema czego żałować, przy sprzedaży manualka sie "zrewanzuje", niestety Polska nie Ameryka u nich 95% automatów reszta manuale, u nas odwrotnie, i chyba jeszcze pare lat tak pozostanie.
Niemam nic do automatów, jezdziłem paroma, ale manualka to jest to co lubie najbardziej.
turek61 napisał/a: | Wniosek- po auta samemu do Reichu. |
..to nie wniosek tylko reguła , a jeszcze jak przestrzegasz zasady " jaka kasa taki samochód" to napewno zakupu nie pozałujesz. |
|
|
|
 |
bubu70 [Usunięty]
|
Wysłany: 25-01-2008, 18:06
|
|
|
Gratulacje jawor44
Piękną Carisma , może chcesz ją sprzedać ??? |