|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Impreza na Podlasiu |
Autor |
Wiadomość |
asaasa
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero III 3.2 2001
|
Wysłany: 26-05-2009, 15:09
|
|
|
jak by coś to ja chętnie |
_________________ pajero 3.2 |
|
|
|
 |
Berni
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Pajero 3,0 v6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Sie 2008 Posty: 368 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 26-05-2009, 23:16
|
|
|
Hiszpan napisał/a: | Można by też podpytać kolegów z "Kochajmy bezdroża" pod warunkiem, że nie potraktują tego jako konkurencyjnej imprezy, bo wtedy pewno nie pomogą |
zanim przeczytałem posta Hiszpana to właśnie o nich pomyślałem--może nie potraktują tej imprezy jako konkurencyjnej ale raczej jak imprezę rozwojową-z tego co mi wiadomo bezdroża organizują imprezy "u nas " czyli raczej koło małopolski- a tu mają szansę na rozwój- to wreszcie ściana wschodnia i kordiank2 który może ich naprowadzic na ludków którzy decydują o wjazdach w fajne tereny legalnie-dla nich rozwój dla naszych mitsumaniaków z "kochajmy bezdroża" korzyśc bo to było by prawie u nich w domu. Kilometry mnie nie przerażają, jak tylko czas pozwoli to się piszę na taką imprezę-- a i jestem za tym żeby nie tylko mitsu 4x4- zawsze to ciekawiej popatrzyc na inne marki
- a na ostatnim "kochajmy bezdroża" było co oglądac |
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 27-05-2009, 00:12
|
|
|
Berni, weź tylko pod uwagę, że pisałem to prawie rok temu.
Od tego czasu byłem na 2 zlotach KB oraz na kilku spotkaniach weekendowych. Teraz mogę śmiało powiedzieć, że zgadzam się z Twoim zdaniem. |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
Berni
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Pajero 3,0 v6
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Sie 2008 Posty: 368 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 27-05-2009, 11:31