|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAxx] Niepokojonce zgrzytanie skrzyni biegów |
Autor |
Wiadomość |
Michal4133
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-11-2010, 16:03
|
|
|
prisoner i marcinzam: macie lozysko w skrzyni do wymiany, czyli rozbieranie skrzyni, jesli by chrobotanie uniklo przy wcisnietym sprzegle to mniejszy klopot bo to jest lozysko dociskowe, ale u was niestety w srodku skrzyni padlo |
|
|
|
 |
motke
Mitsumaniak
Auto: EA5W
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Gru 2008 Posty: 430 Skąd: Radom
|
Wysłany: 09-11-2010, 22:11
|
|
|
potwierdzam. objawy takie same jak u mnie do zeszłego tygodnia. dziś odebrałem autko ze zrobioną skrzynią i przy okazji wymienione sprzęgło. no i teraz autko chodzi jak powinno cichutko jak nigdy. części zamawiane u japanaze. ok 250 zł łożyska i uszczelniacze. nie wiem po co pytać o numery części. trzeba dzwonić do pana Marka i powiedzieć objaw, gość ma duże pojęcie i doradzi, a cena i tak najlepsza porównując do sklepów do których dzwoniłem w swoim mieście, czyli np. inter cars, rapimex, inter team, fota i inne. |
|
|
|
 |
PeaceUN
Mitsumaniak
Auto: EA2W 2.0
|
Wysłany: 02-09-2011, 13:43
|
|
|
Mam ten sam problem- potrzebuje jakis wytycznych - schematow aby rozebrac skrzynie i zlozyc ja pozniej do kupy... skrzynie mialem dwie i i juz w 2 ten sam objaw wiec trzeba ktoras zrobic i to pilnie.... sprawa gardlowa pilnie prosze o pomoc |
|
 |
komarsnk
Mitsumaniak mocno uzależniony
Auto: Galant '02 Avance A/T
Pomógł: 13 razy Dołączył: 08 Maj 2009 Posty: 1908 Skąd: Kraków
|
|
|
|
 |