|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[C68A 1.8] lancer 1.8 D |
Autor |
Wiadomość |
Deo [Usunięty]
|
Wysłany: 07-01-2009, 22:59
|
|
|
planowanie to koszt 40zł na krzemienieckiej a robią tam solidnie, bo sam tam oddaję wszystkie głowice i do cywilów i do rajdówek, fakt faktem robocizna za zdjęcie głowicy to koszt ok 300zł. czas naprawy 2-3 dni nie pamiętam tylko ceny uszczelki |
|
|
|
 |
ufo
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer 1.8 D 92r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-01-2009, 18:38
|
|
|
Byłem dziś u mechanika bo jeszcze nie wyciągnął głowicy bo niby chce wydłubać ręcznie jakoś i nie wiem czy faktycznie chce czy naciąga na roboczo godziny ale w każdym bądź razie powiedział ze jutro wykręci wtryski i tamtędy spróbuje bo niby większa tam dziura |
|
 |
Alladyn [Usunięty]
|
Wysłany: 08-01-2009, 19:27
|
|
|
ale nie patrz na to, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, ja w swojego wywaliłem sporo kasy i tez dokładam, ale misiek wygodny i trzeba mu pomagac:) bo jak on zawiedzie to i dupa z jazdny:) |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14375 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 09-01-2009, 09:26
|
|
|
Faktycznie przez wtryski jest troszkę więcej miejsca. Ale przypilnuj żeby mechanik Ci wymienił potem podkładkę pod wtryskiem. Kolega miał kiedyś podobny problem w benzynie. Znalazł malutki magnes, z otworem w środku, przewinął przez niego drut i włożył do środka. Udało mu się wyciągnąć to Tylko jemu wpadło coś po prostu jak wykręcił świecę. |
|
|
|
 |
ufo
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer 1.8 D 92r
|
Wysłany: 12-01-2009, 15:16 [C68A 1.8]
|
|