|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 16-07-2006, 00:37 |
Lancer EVO 8 |
Autor |
Wiadomość |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 24-09-2006, 21:17
|
|
|
Z ta przyjemnoscia to moge sie najwyzej domyslac
...ale, jak jazda moja Carisma daje mi tyle radosci i przyjemnosci to co dopiero jazda Lancerem EVO |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
mammoth [Usunięty]
|
Wysłany: 27-09-2006, 00:29
|
|
|
powiem szczerze ze spalanie w normalnym uzytkowaniu evo 6 czy evo 8 zazwyczaj ogranicza sie w przedziale 17-20litrow i naprawde jest to najmniejszy problem w uzytkowaniu evo...
problem z zakupem uzywanego evo 8 jest taki ze wiekszac tych aut to wersje USA ktore dotarly do nas rozbite i u nas na szybko zostaly naprawione a poniewaz czesci do evo sa bardzo bardzo drogie wiec ludzie ograniczajac koszty robia to jak najtaniej i wychodzi z tego niezle druciarstwo a potem nowly wlasciciel ktory jest zadowolony ze stal sie posiadaczem evo po paru miesiacach przezywa szok ze jedo cudenko zaczyna niedomagac... i zaczyna sie lawina wydatkow i ogromne rozczarowanie...
np dobre naporawienie tego auta jakby ktos planowal kupic je dla siebie
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1568175
to wydatek ponad 30tys zl (o ile silnik skrzynia i napedy nie sa ruszone w co bym watpil) |
|
|
|
 |
nowak [Usunięty]
|
Wysłany: 17-10-2006, 19:15
|
|
|
Robson86 napisał/a: | hehe! Gdzies na forum czytalem (moze nie o Evo-tylko o Imprezie<-- ale to sa bardzo zblizone do siebie samochody) , ze koszt utrzymania takiego samochodu wynosi "JEDYNIE" (okolo) 40 kafli NA 1 ROK
|
Sa tacy na ktorym te 40 kafli rocznie nie starcza na caly rok:). Zalezy jaki kto egzemplarz trafil.
Ja bym powiedzial, ze utrzymanie imprezy/evo zaczyna sie od 30k rocznie, a gornej granicy nie ma:) |
|
|
|
 |
Kristo [Usunięty]
|
Wysłany: 23-10-2006, 22:05
|
|
|
nowak napisał/a: | Robson86 napisał/a: | hehe! Gdzies na forum czytalem (moze nie o Evo-tylko o Imprezie<-- ale to sa bardzo zblizone do siebie samochody) , ze koszt utrzymania takiego samochodu wynosi "JEDYNIE" (okolo) 40 kafli NA 1 ROK
|
Sa tacy na ktorym te 40 kafli rocznie nie starcza na caly rok:). Zalezy jaki kto egzemplarz trafil.
Ja bym powiedzial, ze utrzymanie imprezy/evo zaczyna sie od 30k rocznie, a gornej granicy nie ma:) |
Dżizas kto tym jeździ poza rajdowcami, rzecz jasna.
Czy te kwoty odnoszą się do utrzymania evo przy normalnej eksploatacji czy jest to koszt ścigania?
A mnie się marzył taki evo... |
|
|
|
 |
mammoth [Usunięty]
|
Wysłany: 24-10-2006, 01:03
|
|
|
40tys zl to chyba koszt paliwa, ubezpieczenie i standardowa eksploatacja jak ktos duzo jezdzi... |
|
|
|
 |
Azrael [Usunięty]
|
Wysłany: 27-10-2006, 01:05
|
|
|
Ściagania? Chyba żartujesz, to idzie w setki tysięcy PLN. |
|