|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Apel od BLONDI |
Autor |
Wiadomość |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-09-2009, 23:18
|
|
|
Koyocik, jakbyś widział jak Blondi ciągła Colta to byś nie kierował tematu w tą stronę, grozi śmiercią lub trwałym kalectwem. Blondi będzie dobrze, jest taki przesąd, że jak zgubisz obrączkę to już na zawsze będziesz z tym kimś, a ja się domyślam, że się ślubu doczekać nie mogłaś. Pierścionek to tylko materia, ważne co jest między Tobą i Morfim... tam w środku |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
Koyocik
Mitsumaniak Kuba

Auto: B12, CJ4A, EA3/5, EA2W
|
Wysłany: 02-09-2009, 09:21
|
|
|
Adaho_krak, myślę, że kobieta tak urocza, jak Blondi nie byłby w stanie masakrować kogoś za żart, nawet niewyszukany
Swoją drogą, jakby za rok zrobić zlot w tym samym miejscu i się ten pierścionek znalazł - to by było COŚ |
_________________ Tamagocchi ("Bordello Edition" - Bartek) i EA3,5W, EA2W, B12
Były: EA2W, CP9A-4G63t i E57A-4D68t
"All is hardcore when made with love" |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
Wysłany: 18-09-2009, 18:49
|
|
|
... pierścionka niestety nie znalazłem ... /przykro mi Blondi/
... ale aby nie zakładać nowego tematu, to pozwolę się przyłączyć ... w sobotę pękł mi łańcuszek i gdzieś wypadł przez koszulkę złoty krzyżyk ... no i zniknął (sam łańcuszek zsunął mi się z szyi dopiero w domku, więc go mam).
... jakby ktoś znalazł ten krzyżyk to zapraszam na PW ...będę wdzięczny |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
|
|