|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1G 90-94] Pomoc dla świeżaka |
Autor |
Wiadomość |
barteski
Forumowicz
Auto: 1G TURBO 1G N/A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 18 Lis 2009 Posty: 264 Skąd: okolice WROCŁAWA
|
Wysłany: 23-04-2010, 20:56
|
|
|
tak jak pisze Kazber, mobil 1 to nie mobil 10w40 tylko mobil s
a jak sprawdzil mechanik ze olej w skrzyni ok ? na smak ? tam morze byc od nowosci ta oliwa i pozostac czysta a własciwosci z niej uleciały ... |
|
|
|
 |
paxel
Mitsumaniak

Auto: Eclipse 1g
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-04-2010, 22:32
|
|
|
No to zrobię tak jak mówicie chłopaki lepiej się kogoś posłuchać jak to mówią niż później żałować ale to po niedzieli zrobię.
[ Dodano: 30-04-2010, 07:43 ]
No i olej w skrzyni wymieniony, póki co problemy się zniwelowały aczkolwiek nie znikły całkowicie, kompletny rozrząd wymieniony plus pasek klinowy na alternatorze, kable i świece, zostało mi jeszcze dopieszczenie autka i będzie cacy malina . A i jeszcze takie małe pytanko mam, jakim gazem jest nabijana klimatyzacja ? bo ja ni cholery się na tym nie znam a w Legnicy nie chcą mi tego zrobić :/ i nie bardzo wiem gdzie jechać to zrobić, będę bardzo wdzięczny za pomoc.
[ Dodano: 02-06-2010, 11:03 ]
No dawno mnie nie było, więc czas na mały upload tematu więc tak :
Klima nabita i jest grejt ino jest mały problem z pompą od klimatyzacji nie chce się załączyć po włączeniu klimy i nie bardzo wiem o co kaman ale to chyba robota dla elektromechanika, bo pompa sama w sobie działa bo była sprawdzana na krótko.
W miedzy czasie został też zamontowany alarm, wymienione łącze elastyczne w układzie wydechowym, i próba ogarnięcia tematu z wyskakującymi szybami :/ zrobiłem wszystko tak jak mi wcześniej pisaliście i lipa pomogło aż na jeden dzień, szyby jak wyskakiwały tak wyskakują nadal :/ i teraz to już w ogóle nie wiem jak to ogarnąć.
[ Dodano: 31-08-2010, 21:03 ]
No to mały Up w temacie zrobię mianowicie Misiek dostał "nowe" felunie i gumy . Może nie miażdżą systemu ale auto o wiele lepiej się na nich prezentuje i co najważniejsze to udało mi się je dostać za dobre pieniądze więc po co szukać coś droższego. Jeszcze tylko pomalować zaciski i będzie cacy malina.
fotki szału nie robią bo fonem robiłem, ale przyjdzie czas to się sesyjkę strzeli |
_________________ Ja mam reggae wydrapane w sercu jak tagi w tramwajach |
|
|
|
 |
|
|