|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ubezpieczenie zdrowotne |
Autor |
Wiadomość |
Seichan
Mitsumaniak mod KMM i MMA

Auto: Honda Odyssey & new projec
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-11-2010, 16:57
|
|
|
arturro napisał/a: | uzyskujesz i to sporo, jesli dobrze sie "zakrecic" UP moze tobie sfinansowac kurs prawa jazdy np. E lub wyslac na inne szkolenia przekwalifikujace lub specjalistyczne.
jest sporo programow dla bezrobotnych (o czym piszesz ponizej). |
Oczywiście masz rację, są różnego rodzaju kursy, szkolenia itp. Ale to wymaga, jak słusznie zauważył arturro zaangażowania i czasu ze strony zainteresowanego. Nie wspominałam o tym, bowiem
MichuGdy napisał/a: | ... bo tylko będę tracił czas na dojazdy do urzędów, które proponować będą mi śmieszną pracę. |
|
_________________ MitsuManiaki Assistance
Nie mam marzeń, tylko cele - Harvey Reginald Specter
Człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać. Hemingway.
Rekin Seichan
FTO story
Odyseja Seichan
 |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-11-2010, 19:40
|
|
|
Cokolwiek wybierzesz ubezpiecz się zdrowotnie. arturro napisał/a: | problem jest gdy wymagasz hospitalizacji | To pojawia się nagle i później jest tzw. "musztarda po obiedze" |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
|
|