|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
JAKI SILNIK 2.8TD,3.0V6,3.5V6 KTÓRY JEST BEZAWARYJNY!!! |
Autor |
Wiadomość |
Gobio
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 2,8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-12-2010, 11:10
|
|
|
Cytat: | Oczywiście, wybrałem sobie z listy jego przedmiotów, tyle że połknąłem "ma" pomiędzy że a oryginalne W sumie to jednak ustawiłem się za kilka dni z najlepszym pompiarze w okolicy co się boschu specjalizuje, wymieni poustawia na aparaturze jak fabryka przykazała. | Może jak nie zamawiałes podłączył bym się pod temat? A daleko od nas ten pompiarz?? |
|
|
|
 |
diWhizZ
Mitsumaniak

Auto: Pajero V46 `99
Pomógł: 5 razy Dołączył: 27 Lip 2009 Posty: 192 Skąd: Radom
|
Wysłany: 15-12-2010, 20:07
|
|
|
[quote="Gobio"] Cytat: | Może jak nie zamawiałes podłączył bym się pod temat? A daleko od nas ten pompiarz?? | Ode mnie nie daleko, w Zakrzewie, koło Radomia a od Ciebie nie wiem, nie masz podanego miasta w opisie. |
_________________ Misiek Pajero V46W 2.8TD `99 ... do codziennego i turystycznego brykania ...
DajStachu Rocky F70 2.8TD `88 aka Brudny Harry ... w piach, wodę, błoto i chaszcze
 |
|
|
|
 |
Gobio
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 16-12-2010, 08:40
|
|
|
No ode mnie też. Opis juz mam |
|
|
|
 |
diWhizZ
Mitsumaniak

|
Wysłany: 16-12-2010, 10:40
|
|
|
Tak więc, Diesel SZMIT, Gulin koło Zakrzewa, generalnie polecany jako najlepszy w okolicy. Byłem, kawał hali i placu, konkretni ludzie, klientów w kolejce sznurek ja ja jestem umówiony pomiędzy świętami a nowym rokiem. Zexel to Bosh, a Szmit ma autoryzację Bosha, więc nie zamawiałem z zewnątrz simeringów. Jak chłopaki zrobią to dam znać co i jak. |
_________________ Misiek Pajero V46W 2.8TD `99 ... do codziennego i turystycznego brykania ...
DajStachu Rocky F70 2.8TD `88 aka Brudny Harry ... w piach, wodę, błoto i chaszcze
 |
|
|
|
 |
Gobio
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 16-12-2010, 11:37
|
|
|
Ok. Czekam na relację. Mam też do sprawdzenia pompe więc dlatego pytam. |
|
|
|
 |
diWhizZ
Mitsumaniak

|
Wysłany: 16-12-2010, 12:52
|
|
|
A brykasz coś swoim autem w terenie? Jeśli tak i masz czas w sobotę wieczorem, to zapraszam na tradycyjną Wigilię klubową :link do wątku z namiarami
Króciutka trasa gminnymi drogami leśnymi, w tym roku rzeźni nie będzie, bo przyjedzie trochę aut seryjnych, ognicho śledzik i opłatek. |
 |
|
|
|
 |
|
|