|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Gdzie założyć LPG w Warszawie? |
Autor |
Wiadomość |
MKV
Mitsumaniak Kovalio

Auto: Ford S-Max 2.0 EcoBoost 270KM
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-04-2019, 18:30
|
|
|
W Warszawie polecam Auto WiS na ul. Hery 25 - ogarniają dużo naszych klubowych Galantów zwłaszcza 2.5 V6 ale i wiele innych.
http://www.autogaz.biz.pl/
Drugi, który mogę szczerze polecić to Energy Gaz Polska na Ostrobramskiej 38A - zobacz jakie szalone wręcz projekty robią np silniki Vipera V10 z LPG
Poza tym często możesz zobaczyć relacje na TVN Turbo z ich warsztatu.
https://www.egp.pl/ |
_________________ Galant 2.5 V6 Avance & Suzuki Swift 1.3 GTi
 |
|
|
|
 |
plone
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer
|
Wysłany: 08-07-2019, 09:04
|
|
|
W moiom Lancerze VII 1.6 poprzedni wlascieciel zakladal STAG 4 QBOX w J.J.KARASIŃSCY S.C. w Warszawie. Sprawuje sie swietnie i bezproblemowo, niemniej troche mi Panowie z warsztatu podpadli kiedy na przegladzie wymienili filtr na najtansza bibulowa Czaje za cale 5 zł, do tego mialem ustawiona bardzo uboga mieszanke, z ktora nic nie zrobili, a zdarli jak za zboze.
Polecam natomiast Pana z Wyszkowa przy ul. Nadgorze 3. Polecony przez mojego mechanika, najpierw na test wzial moj ojciec z Passatem, ktory przestal przelaczac sie na gaz. Dzien wczesniej inny "magik" od gazu kazal mu wymienic cewke zaplonowa, nie podlaczajac sie nawet do komputera, bo nie wiedzial jak (a ze to zenit bluebox to sprawa nie byla latwa). Zainkasowal 500, ale problemu nie wyeliminowal. Pan wlasciwy magik od poczatku wiedzial co robic, podlaczyl sie pod komputer, poczytal i okazalo sie ze zdechl czujnik cisnienia. Po wymianie zabral nas na pol godzinna wycieczke i strojenie i tutaj najbardziej zaimponowal bo wygladal jak pochloniety bez reszty dyrygent, ktory doskonale wie co robi, a poza tym sprawia mu to mega przyjemnosc. Ojciec zadowolony, ja zadowlony bo moj tez wystroil i nie zdarl. |
|
|
|
 |
Marcino
Mitsumaniak Góral niskopienny

Auto: Galant 2.5 V6 97r
Pomógł: 68 razy Dołączył: 02 Cze 2005 Posty: 10649 Skąd: okolice Tczewa
|
Wysłany: 08-07-2019, 11:02
|
|
|
A BRC gdzieś polecacie zeby wyregulować? Kuzynowi w Sabie leja podobno wtryski na wolnych obr ... przebieg 60kkm. |
_________________ 2019 - ... - VW Tiguan II 18r 2.0 TDI 110kw
2006- .... - Galant 2.5 V6 97r + LPG Stag
był - 2011 - 2019 - Pug 307sw
była -2004-2006 - Carisma 1.8 GDI 98r
był -1997-2005 - Fiat 126p 1978r
"A omijając to całe rozmyślanie, to prawda jest taka że do codziennego auta najlepszy jest silnik z jak największym momentem dostępnym z niskich obrotów
Czyli w tym przypadku 6a13 " by tomchuck
 |
|
|
|
 |
|
|