|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2,4 GDI Avance Gdańsk 2001rok |
Autor |
Wiadomość |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 24-04-2013, 21:54
|
|
|
ogon56 napisał/a: | Z niedokładnych zdjęć można wywnioskować tyle, że przód był walony bo brakuję emblematów GDI na obu błotnikach. |
Daleko idące wnioski. Zapoznaj się z przyklejonym tematem w tym dziale pt. "Ocena auta ze zdjęć - przestroga".
ogon56, proponuję Tobie przeczytać i przemyśleć własne posty przed wysłaniem.
Dalsze lanie wody i dywagacje w tym dziale będą skutkowały czerwonym paskiem (w pierwszej kolejności) i zakazem pisania w tym dziale.
elMaklak napisał/a: | Dziękuje wam za odpowiedz |
Nie widzę, za co dziękujesz. Ja z tych wypowiedzi niczego się nie dowiedziałem o tym aucie. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24338 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 25-04-2013, 09:02
|
|
|
ogon56 napisał/a: | Ceny kompletnych silników są podobne i kosztują w granicach 800-1500zł. | dodaj inną skrzynię, półosie, wiązkę przewodów, komputer(y) i kompletny osprzęt i przestaje być różowo
+ mnóstwo pracy
(da się co udowodnił np. Bartek, ale trzeba mieć wiedzę) |
|
|
|
 |
Tomek
Mitsumaniak forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 11092 Skąd: Wieliczka
|
|
|
|
 |
gawron
Mitsumaniak gawron

Auto: Galant 01' 2.5v6 Avance Sedan
|
Wysłany: 25-04-2013, 11:16
|
|
|
Nie wiem jak w tym przypadku ale taki przebieg jest jak najbardziej realny szczególnie na benzynie, fakt że cena do przebiegu nie adekwatna. Są ludzie którzy mają więcej niż 1 samochód i nie każdym robią 80 tys rocznie. Ja w Polsce robie 8 tys rocznie więc ktoś w Niemczech może jeździc tak samo poza tym swojego kupiłem z przebiegiem 118000 2001 rok i sprawdzałem w salonie w niemczech i jest on prawdziwy. |
|
|
|
 |
Sycior
Mitsumaniak

Auto: Galant EA5A & Fiat Fiorino
Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Sty 2013 Posty: 152 Skąd: Kobyłka
|
Wysłany: 25-04-2013, 18:20
|
|
|
Ja na przebiegi to już nie patrze. Jak auto zadbane to może i mieć 300k i będzie śmigać. U mnie jest przebieg 86 tys :O alee po stanie auta i dokumentach jestem w stanie w ten przebieg uwierzyć.
Z fotek tak naprawdę nic nie wynika, ale możliwe że był bity. W ogłoszenia nie ma nic że bezwypadkowy, ew. zapytaj się sprzedawcy gdzie i może jak w moim przypadku będzie dysponował fotkami. No cena zastanawiająca, aczkolwiek przy GDI się nie orientuję po ile chodzą bo ja jestem wyznawcą V6 |
_________________ Obczaj "Kalinkę" |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 25-04-2013, 22:03
|
|
|
Uważam, że Galant z ogłoszenia jest ciekawym egzemplarzem. Jego bezwypadkowość do zweryfikowania tylko na miejscu (zdjęcia faktycznie dużo nie mówią ale nie wynika z nich, że auto miało jakąś przygodę). elMaklak, możesz poprosić o dodatkowe zdjęcia.
Nie obiecuję, ale w drugiej połowie maja mogę sprawdzić go dla Ciebie (wszystko zależy jak się u mnie wszystko potoczy).
Zadanie dla zainteresowanych znaczkami. Znajdźcie dwa Galanty EA na europejskim rynku, fabryczne Avance GDI ze znaczkami na błotnikach.
Sycior napisał/a: | W ogłoszenia nie ma nic że bezwypadkowy |
"Bezwypadkowość" i "bity" to bardzo szerokie pojęcia które mają pewne wspólne cechy |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 27-04-2013, 19:47, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
ogon56
Mitsumaniak Cheerish your life

Auto: Honda Accord 2.4 Type-S
|
Wysłany: 26-04-2013, 00:32
|
|
|
fj_mike napisał/a: | zdjęcia faktycznie dużo nie mówią ale nie wynika z nich, że auto miało jakąś przygodę
Zadanie dla zainteresowanych znaczkami. Znajdźcie dwa Galanty EA na europejskim rynku, fabryczne Avance GDI ze znaczkami na błotnikach.
|
Zdjęcia same za siebie mówią aby zweryfikować czy auto miało przygodę. jeżeli chodzi o zadanie to bez problemu można znaleźć więcej niż dwa auta ze znaczkami na błotnikach. |
_________________ Historia mojego autka
Ex. Mitsubishi Galant 2.4GDI
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=78977
Ex. Fiat 125P
http://forum.mitsumaniaki...1178798#1178798 |
|
|
|
 |
|
|