|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: zbyszekm2 23-06-2015, 08:03 |
Prośba o poradę !!! |
Autor |
Wiadomość |
KACPERO_1
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 2011
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-12-2015, 10:08
|
|
|
bear_o napisał/a: | Witam
na początku chciałbym się przywitać.
jakiś czas temu byłem użytkownikiem pajero z 90 roku z silnikiem 2,5 (krótkie) i byłem z niego bardzo zadowolony, potem niestety przygoda ta musiała się skończyć ale nie o tym chciałem pisać.
zamiłowanie do tego typu samochodów bierze górę i znowu chciałbym kupić miśka tyle że rodzinka się powiększyła a syn zaczyna wymachiwać wędkom tak więc pomyślałem o pajero sport obejrzałem już kilka egzemplarzy i zastanawiam się nad tym:
http://otomoto.pl/oferta/...html#8fa19cc3bd
to chyba nie ten dział
czy ktoś może zna lub widział go bo sprzedający mówi że igła hehe a ja mam do niego 200km i nie chciał bym na darmo jechać
bardzo proszę o pomoc ewentualnie o info o tego typu autko w granicach 15-17 tyś
dziękuję i pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
kubaeso
Forumowicz
Auto: pajero sport
|
Wysłany: 23-12-2015, 10:23
|
|
|
ja mam taki sam rocznik ale mam inne lampy, zderzak przedni I troszke inna moc silnika bo 99kucykow.... |
|
|
|
 |
satyricon
Forumowicz
Auto: pajero2clasic 2.5 es
Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Mar 2013 Posty: 75 Skąd: nehrybka/radzymin
|
Wysłany: 25-12-2015, 23:57
|
|
|
Wydaje mi sie ze mial jakos przygode z przodu bo szpary miedzy drzwiami nie sa rowne z prawej i lewej strony,z tylu chyba tez cos bylo.Pytanie tylko co to byla za przygoda,co do silnika i napedow pisalem w innych postach na co zwrocic uwage.Wesolych Swiat.
[ Dodano: 26-12-2015, 00:16 ]
Sorki ,zapomnialem ze silnik i napedy nie sa ci obce. |
|
 |
|
|