|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
C5 2.2 HDi - zachciało się francuza |
Autor |
Wiadomość |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14370 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 19-05-2024, 08:12
|
|
|
Jak sobie policzę serwisy, których nie mógłbym zrobić w domu bez podnośnika, to mozna powiedzieć, że juz się zamortyzował.
Ta ostatnia naprawa bez podnośnika bylaby nie wykonalna praktycznie. Ze nie wspomnę o oszczędności czasu przy innych pracach, ktore w teorii można zrobić bez, ale podnośnik przyspiesza mocno sprawę. |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
|
Wysłany: 18-06-2024, 10:08
|
|
|
Po raz pierwszy od 8 lat wybraliśmy się autem na urlop Pełni obaw co do dzieciaków i udręki z tym związanej.
Okazuje się, że się da Ba, 2 dzieci, w tym jedno z wózkiem, a da się zapakować do sedana. Na całym campingu widziałem może 4 sedany bez trumny na dachu. Dominują mini vany, kombi - dodatkowo z połowa z boxami.
Początkowo szukałem Durango po ostatnim lifcie, ale okazuje się, że służyłby do wożenia powietrza
Ostatecznie pomyślę o Boxie na dach... tak jak wszyscy sąsiedzi na kampingu
Spalanie przy średniej prędkości 100km/h - tempomat ustawiony zawsze na max dozwoloną prędkość, czasem +5.
Auto zapakowane dość mocno - C5 w takich warunkach spala mi jakieś 1.5l mniej, ale totalnie 2 różne światy. Mimo niskiego profilu i runflt komfort spoko. Jedynie tylne kapcie słabo w deszczu mimo dobrego stanu opon wpadaja w aquaplanning... |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Pomógł: 66 razy Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 8679 Skąd: Wrocław/Ostrzeszów
|
Wysłany: 18-06-2024, 10:39
|
|
|
Nie szukałeś kombiaka w eklasie ? : ) |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
|
Wysłany: 18-06-2024, 10:52
|
|
|
E klasa sama w sobie mi nie do końca leży. Chyba bardziej podchodzi mi BMW 5. Ale kombi każdej marki jest na czarnej liście mojej i żony
Tutaj mam kompromis - sportowa charakterystyka i osiągi, rzadko spotykany model, a można zapakować 4 osoby i pojechać na urlop. Nie jest to szczyt komfrotu z tyłu, ale z przodu jest bajka. |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
|
Wysłany: 04-07-2024, 13:21
|
|
|
Auto posprzątane - jutro odjeżdża
CLS w sobotę do lakiernika na dokończenie pracy przy aucie. Zostajemy z corolla hybrid zony |
|
|
|
 |
|
|