Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAxx] Ile płynu hamulcowego?
Autor Wiadomość
vego2509 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant 2.4 gdi 99r.
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-02-2015, 19:07   

Aha. To gdzie mam go wlać przy wymianie żeby był nowy w układzie hamulcowym i w sprzęgle?

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Wysłany: 08-02-2015, 20:30   

vego2509 napisał/a:
Aha. To gdzie mam go wlać przy wymianie żeby był nowy w układzie hamulcowym i w sprzęgle?
Do zbiorniczków na górze pompki sprzęgła i pompy hamulcowej.

Ewcia80 
Forumowicz

Auto: Galant 2.5 v6 kombi
Wysłany: 11-03-2016, 16:44   

Hejka.bylam dziesiaj w centrum hamulcowym i pan zmierzyl mi plun hamulcowy.byla zielona dioda i pan stwierdzial ze jest ok.ten tester mierzy ile jest wody w plynie.Dlatego mam zgryza i pytanie.Na forum zalecacie wymiane co 2 lata,a ten pan mowi ze jak jest zlelona dioda to plyn jest ok.Doszlam do takiego wniosku,ze plyn moze byc ok pod katem zawartosci wody,ale byc moze inne parametry juz sa gorsze.Jak to jest wlasciwie?czym sie kierowac w decyzji czy wymieniac czy nie?Wynikiem tego testera czy czasem 2 lata?

Odpowiedz do tematu