|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAxx] Ile płynu hamulcowego? |
Autor |
Wiadomość |
vego2509
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant 2.4 gdi 99r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-02-2015, 19:07
|
|
|
Aha. To gdzie mam go wlać przy wymianie żeby był nowy w układzie hamulcowym i w sprzęgle? |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21954 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 08-02-2015, 20:30
|
|
|
vego2509 napisał/a: | Aha. To gdzie mam go wlać przy wymianie żeby był nowy w układzie hamulcowym i w sprzęgle? | Do zbiorniczków na górze pompki sprzęgła i pompy hamulcowej. |
|
|
|
 |
Ewcia80
Forumowicz
Auto: Galant 2.5 v6 kombi
|
Wysłany: 11-03-2016, 16:44
|
|
|
Hejka.bylam dziesiaj w centrum hamulcowym i pan zmierzyl mi plun hamulcowy.byla zielona dioda i pan stwierdzial ze jest ok.ten tester mierzy ile jest wody w plynie.Dlatego mam zgryza i pytanie.Na forum zalecacie wymiane co 2 lata,a ten pan mowi ze jak jest zlelona dioda to plyn jest ok.Doszlam do takiego wniosku,ze plyn moze byc ok pod katem zawartosci wody,ale byc moze inne parametry juz sa gorsze.Jak to jest wlasciwie?czym sie kierowac w decyzji czy wymieniac czy nie?Wynikiem tego testera czy czasem 2 lata? |
|
|
|
 |
|
|