|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 14-05-2014, 13:29 |
[Cari 1.8 GDI] Zastanawiam się nad tą Cari... |
Autor |
Wiadomość |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 27 razy Dołączył: 16 Kwi 2006 Posty: 6448 Skąd: Rzeszów/Ropczyce
|
Wysłany: 27-12-2007, 07:22
|
|
|
to co mi sie rzuciło w oczy:
- brak emblematów na klapie - robiony tył
- klejona poduszka pasażera - widać plastik jak odstaje na ostatniej fotce
- przebieg watpliwy - ja mam 154 tys u siebie i kierownica w duzo lepszym stanie
- griil z przodu nieoryginalny (powinien byc lakierowany na zielono)
- dziwnie mi tez niegra ze lusterka w kolorze nadwozia a listwy i klamki juz nie - ale tu nie wiem jak ma byc do końca
- no i chyba w tej wersji powinny byc tez halogeny??
ale skoro to auto z polskiego salonu, choc gosc nie pisze ze w POLSKIM salonie kupione :), pierwszy własciciel, to moze warto sie zastanowic, wyglada mimo wszystko na zadbane autko, |
_________________ wspieramrozwoj.pl
sprawdzpodatki.pl
naszhandel.pl
kupujepolskieprodukty.pl |
|
|
|
 |
jawor44 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-12-2007, 09:10
|
|
|
-grill jest jak najbardziej oryginalny taki ma byc w tej wersji wkoncu to EXE
-ja tam widze halogeny i wlacznik do nich
tylko widze ze wersja EXE wersji EXE jest nie rowna.ja mailem w tej wersji elektryczna antene,listwy lusterka i progi w kolorze nadwozia i takie dodatkowe nakladki na zderzaki,elektryczne szyby z tylu. |
|
|
|
 |
daro73 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-12-2007, 11:53
|
|
|
Panowie już wszystko jasne z tą cari. Niestety znowu lipa.
1. Gość nie jest pierwszym właścicielem, tylko kupił od pierwszego właściciela.
2. Nie jest nawet właścielem, bo on tylko handluje autami i właściciel zostawił u niego na sprzedaż.
3. Auto było malowane CAŁE!!!!. bo....gość chciał po prostu odświeżyć lakier,hehehehe. Zapewnia, że auto bez wypadkowe jest:))))))).
Odpuściłem to auto. Na sobotę umówiłem się na obejrzenie tego autka :
http://moto.gratka.pl/tre...2c632b1681a&s=1
Cekam na wasze kolejne opinie, za które z góry dziękuję:)
Mnie rzucił się w oczy w tym aucie bardzo czysty silnik. Czyżby był myty? Zerknijcie i ocencie. Dzięki. |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Pomógł: 66 razy Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 8679 Skąd: Wrocław/Ostrzeszów
|
Wysłany: 27-12-2007, 13:24
|
|
|
Silnik jak w GDI czysty;p
Zastanawia mnie czy w ogole były takie wersje gdzie można było znaleźć 4air, tempomat a podgrzewanych foteli niet,klimy brak heh...
Autko pozatymi mankamentami przystępne: ) |
|
|
|
 |
daro73 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-12-2007, 13:40
|
|
|
Czyli rozumiem, że większość silników GDI jest czysta bez żadnych wycieków? Dobrze zrozumiałem? Jakie mankamenty masz na myśli? Pozdrwaiam. |
|
|
|
 |
Juiceman

|
Wysłany: 27-12-2007, 15:07
|
|
|
Tak, większość jest bez wycieków : )
Mankamenty, chodziło mi o takie duperele jak wyposażenie.... wersja z 4air., a brak klimy, czy podgrzewanych przednich foteli takie dziwne troche...
Ja bym się już rozglądał tylko na auto z klimą. (Takie moje zboczenie odkąd mam Carisme) |
|
|
|
 |
daro73 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-12-2007, 17:56
|
|
|
Ale przecież w ogłoszeniu gość napisał, że ma klimę. Mnie zastanawia jeszcze jedna rzecz. Mianowicie...zdjęcia są robione w listopadzie ubiegłego roku( stan licznika 174 tys. km). Gość twierdzi, że po prostu nie zmienił daty w aparacie, gdy robił zdjęcia. Skoro tak, to wychodzi, że w ciągu miesiąca "zrobił" 8 tys. km!!!, bo taki jest stan licznika obecnie.
Coś kręci z tymi zdjęciami. Zastanawia mnie to, bo wychodzi na to, że gość sprowadził auto w sierpniu ubiegłego roku, a już w listopadzie, po 3 miechach chciał je sprzedać. Może jestem przewrażliwiony, ale jak ktoś zaczyna kręcić w najprostszych sprawach, to zapala mi się lampka ostrzegawcza |
|
|
|
 |
Juiceman

|
Wysłany: 27-12-2007, 19:13
|
|
|
Chodziło mi o autmatyczna klime automatyczna. |
|
|
|
 |
piter23 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-12-2007, 19:56
|
|
|
Silnik wygląda normalnie, nie jest podejrzanie czysty.
Zdjęcia natomiast są podejrzane, robił je w dzień i w nocy ale poco .Mógł dać te dzienne i byłoby ok, a poco dawać te nocne na których i tak nic nie widać.
kiera zmaltretowana, ale lampa błyskowa też zrobiła swoje.
Daro, skoro gościu już coś kombinuje , to myślę że póżniej nie będzie lepiej.
pzdr. |
|
|
|
 |
|
|