WAKACJE 2009 |
Autor |
Wiadomość |
Arnold
Mitsumaniak Arnold

Auto: CARISMA 1,9 DI-D
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-02-2009, 19:49
|
|
|
Pochodzę z Mazur, ale rzeczywiście piękne koniki można pooglądać no i ... zakupić w Janowie Podlaskim. Np. na corocznej aukcji arabów
Może wpadniecie? |
_________________ "Zero kompromisu w walce ze złem" |
|
|
|
 |
koszmarek
pure energy :-) ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
|
Wysłany: 19-02-2009, 22:39
|
|
|
W tym roku wakacje mam dosyć.. związane.
Weekend majowy najprawdopodobniej spędzę w towarzystwie Ferajny Kilboo, Sabo i Konradka(o Mareztkym wspominać nie muszę? ). potem długo nic, cały lipiec w domu pewnie.
I sierpień będzie :
WOODSTOCK, trzy pierwsze dni- praca foto
Toronto do znajomego ojca jadę na dwa tygodnie.
Potem tydzień na pranie ciuchów, Marka ciuchów i Gala i jedziem do Żywca
a potem będą poprawki |
_________________ Jestem absolutnie bardzo rozgadanym i wszędobylskim stworzeniem |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
|
Wysłany: 20-02-2009, 08:04
|
|
|
spiryt napisał/a: | Jak sie ma swojego to na cudze juz niechetnie sie wsiada... Tak jak z autem.... | Ja mam odwrotnie Cudzym autem fajniej, bo to nowe doświadczenie Na cudzym koniku też przeważnie fajniej, bo konie mojego ojca to wredne #%$%^$# i tylko kombinują jak wysadzić z siodła, albo przejechać pod niską gałęzią |
|
 |
leon9995
Forumowicz
Auto: Auris&Corolla
|
Wysłany: 24-02-2009, 11:09
|
|
|
stanik napisał/a: | Witam
Na pewno chcę zaliczyć rafting w okolicach Omnisu o ile dobrze pamiętam nazwę. To jest na razie jedyny ustalony punkt wycieczki
|
Miałem przyjemność korzystać z tej atrakcji w Omiś'u super sprawa o wiele lepsza trasa niż w Turcji gdzie było totalne badziewie w porównaniu do Omiś'a. I ogólnie okolica super i o dziwo (!) jak na Chorwację jest kilka małych piaszczystych plażyczek oraz plusem jest bliskość Splitu gdzie można odwiedzić super port i starówkę |
_________________ E60&Laguna
 |
|
|
|
 |
Fragu
Mitsumaniak Łukasz

Auto: jest
|
Wysłany: 24-02-2009, 12:41
|
|
|
W tym roku wraz z moją ukochaną śmigamy do Zakopca. W zeszłym roku było morze, teraz padło na góry. jedziemy jakoś od 18 lipca, na 10-11 dni. Plan jest taki żeby jak najwięcej przejść w górach, a w drodze powrotnej zwiedzić kilkanaście ciekawych miejsc, przespać się gdzieś na trasie. Moja dziewczyna ma bzika na punkcie wynajdywania różnych ciekawych, a mało znanych miejsc, także na pewno będzie się działo. |
_________________ Zdania są jak tyłek - podzielone.
|
 |
Nikka
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.8 GDI, r 2001
|
Wysłany: 23-03-2009, 23:45
|
|
|
Mam pytanko do bywalców w Cro. Zna ktoś ciekawe i sprawdzone kwatery gdzieś w Dalmacji północnej (ewentualnie środkowej) i ma namiary na nie ??? . Szukam apartamentu dla małżeństwa z prawie 3 letnim smykiem |
_________________ Lena
01462/KMM
 |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
|
Wysłany: 24-03-2009, 11:18
|
|
|
Kilka lat temu tu mieszkałem w apartamencie ''Nostalgija" : http://www.holiday.hr/Ville_Holiday.htm
to między Zivogosce a Igrane - jakieś 20km na południe od Makarskiej. Miejsce fajne, na wprost Hvar'u, prywatna plaża - drobny żwirek. Z właścicielem wszystko ustaliłem mailowo i to bez zaliczki. Doskonale zna angielski. Rok później znajomi też tam byli. Dobre miejsce wypadowe na cała Dalmację. |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 24-03-2009, 14:21
|
|
|
Ja mam namiary na kwaterę w miejscowości Pirovac.
Jest to w połowie drogi między Zadarem a Sibenikiem. Mała mieścina z kawałkiem kamienistej plaży. Ale szczerze powiem, że na plażowanie, kąpanie się i nurkowanie lepiej podjechać 10-15 km np. na Murter - są tam fajowe miejsca
Sama kwatera to dom, gdzie na parterze mieszkają właściciele a na piętrze mają do wynajęcia trzy apartamenty:
- pokój z łazienką i aneksem kuchennym - w sam raz dla 2 osób ewentualnie 2+1
- j.w.
- sypialnia, duża kuchnia, duża łazienka - dla większej rodziny (2+2 lub więcej)
Warunki nie są tam jakieś super ale jest czysto i schludnie. Gospodarze sympatyczni choć ciężko się z nimi dogadać bo Borys zna niemiecki, ja z kolei po niemiecku ni w ząb. Mam do nich jedynie namiar telefoniczny. Poszukaj sobie co nieco o tej okolicy, jak będzie Ci odpowiadać miejsce to daj znać na PW. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
jw1900
Mitsumaniak

Auto: Pajero V98
|
Wysłany: 24-03-2009, 22:21
|
|
|
Witam wszystkich,
rowniez wybieram sie do cro (czerwiec) - + zonka i dwoch malcow i jestem na etapie szukania apartamentu. I rowniez (jak Nikka)pytanko, bo widze ze i sporo tu stalych HR-bywalcow i takich, ktorzy w tym roku planuja podobny wypad. Macie moze jakies ciekawe namiary, a sami w tym czasie z nich nie bedziecie korzystac?
Dzieki z gory i pozdr z wrocka |
|
|
|
 |
j-rules
Mitsumaniak devil inside

Auto: Lancer 93 sedan GLXi 1.6 4g92
|
Wysłany: 24-03-2009, 23:01
|
|
|
Ja zadnych wojazy nie przewiduje zagranicznych. Tzn siostre mam pod Barcą i zaprasza no ale troche drogo i latac tez nie lubie ;p Ewentualnie kuzyn w Innsbrucku tez zaprasza, ale tam to wolalbym zimą na narty
Podstawa tych wakacji studenckich bedzie wypad nad morze do Chłopów, nie zadne luxusy, ale za to bardzo tanio. Jade z moja love i znajomymi, oczywiscie miśkiem
Gdyby ktos chcial zwiedzac Hiszpanię, być moze bede mogl jakos pomoc cos znalezc za sprawą siostry. Poki co najbardziej siora polecalaby Salamance ale to juz zapuszczanie sie niemal pod Portugalie. |
_________________ Najpierw ty popracujesz a ja odpoczne, pozniej na odwrót, ja odpoczne a ty popracujesz
 |
|
|
|
 |
iza
Mitsumaniak IZABELA

Auto: mitsubishi colt,carisma
|
Wysłany: 29-03-2009, 23:02
|
|
|
ja zaś polecam MITSUMANIAKOM spokojne miejsce nad polskim morzem jeźdze tam już 5 lat i polecam (spokój .cisza.dobra rybka wędzona przez gospodarza po kosztach ,miła atmosfera ) http://www.uzbyszka.com.pl/polozenie.html NAPRAWDE POLECAM można się powolać na Izę z łodzi
oczywiście na początku lipca tam będę |

|
|
|
|
 |
jw1900
Mitsumaniak

Auto: Pajero V98
|
Wysłany: 30-03-2009, 21:16
|
|
|
To ja sie znowu odezwe:
po zrewidowaniu kosztow chorwacja odpadla w tym roku, niestety, pozostal jakis wypad wypoczynkowo (dla mnie i polowy) -rozrywkowy (dla dwoch malcow), potem moze znowu jakis podobnie niedlugi.
Padlo na Hotel Lidia w Darlowku, i nie dlatego ze tak przepadamy czy lubimy sie rozbijac po hotelach, tylko dlatego ze jest akurat niezla (jak dla mnie) oferta specjalna do 21. czerwca, hotel 4 gwiazdki, w cenie full zarcie 3 x dziennie szwedzki stol, w cenie baseny w hotelu, do morza 100 m, same pokoje, jak dla mnie gitara. Za 5 dni wychodzi ok. 2000 zl w dobrych warunkach z wyzywieniem, tak mniej wiecej.
Dla rodzinki, moze poza tym terminem czerwcowym, jak na polskie morze, reszta warunkow na pewno atrakcyjna.
Warunki tej spec-oferty:
http://www.hotel-lidia.pl...163-razem-7-dni
pozdr, |
|
|
|
 |
Kris1980_147
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 16v + sekwencja
|
Wysłany: 12-04-2009, 20:26
|
|
|
Ja też jadę dokładnie tam gdzie Iza do Mrzeżyna. Będę tak od 15 sierpnia |
|
|
|
 |
iza
Mitsumaniak IZABELA

Auto: mitsubishi colt,carisma
|
Wysłany: 15-04-2009, 00:46
|
|
|
Kris1980_147 wiem wiem ze bedziesz dzwoniłam do P.ZBYSZKA mam nadzieje że się nie zawiedziesz POZDRAWIAM |

|
|
|
|
 |
Qbatcz
Mitsumaniak life is good!!

Auto: colt cj0
|
Wysłany: 03-05-2009, 23:42
|
|
|
a ja zacząłem trzymać się zasady- cudze chwalicie, swego nie znacie....
i od jakiegoś czasu jeżdżę ze swoją dziewczyną po Polsce (na razie okolice do 100km.) i zwiedzamy kraj co tydzień bo przecież mnóstwo mamy jezior i lasów i zabytków i miejsc do zwiedzenia... a zaczęło się od GPS i szukania w punktach "POI" ciekawych miejsc..
polecam coś takiego choćby z oszczędności i kryzysu |
_________________ jak mogę to pomogę.. jak nie.. to nie
Piszę poprawnie po polsku.
 |
|
|
|
 |
|