Pocałunek w rękę |
Autor |
Wiadomość |
Pieraś
Mitsumaniak

Auto: Kombi Elegance
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-04-2011, 12:15
|
|
|
:D:D |
_________________ Szybki Lopez. |
|
|
|
 |
fergul11
Mitsumaniak

Auto: EA2A-'98 2.0pb
Kraj/Country: Ireland
|
Wysłany: 03-04-2011, 11:59
|
|
|
Cytat: | facet ale w sukience i całuje go inny facet w rękę : |
Zdarzyło mi się !
Gdy jeszcze była zasadnicza służba wojskowa ,którą odbywałem w W-wie.
Jak formuje się kolumnę do przemarszu wyjaśniać nie będę , ale jako że stałem w 1 czwórce przypadł mi w "zaszczycie pocałunek" z tą małą różnicą że nie w rękę a w pierścień kardynalski ,jako oznaka podległości i szacunku do rangi i urzędu właściciela
i do tego obowiązkowy zwrot WASZA EKSCELENCJO , KSIĘŻE KARDYNALE ,PANIE GENERALE osobiście uważam to za wielki anachronizm ,ale kościół katolicki jest w tym względzie bardzo konserwatywny i jeszcze księża w wojsku ,jakby święcone armaty miały celniej strzelać , a co za tym idzie skuteczniej zabijać , BO MOJA RACJA JEST NAJMOJSZA .
Mieliście tu wesoły temat z nutką ironii , a ja się wtarabaniłem z cała armią PRZEPRASZAM
A całowanie damskiej rączki ....a i owszem jeśli tylko pani wyraża taką chęć
[ Dodano: 03-04-2011, 11:22 ]
AniTa napisał/a: | Pytalam o takie wyszminkowane na ostro czerwono( albo rożowo;)) kobiece usta ;p |
, ale z tak umalowanymi ustami to stały kobiety utwardzające pobocza , a ich się raczej nie całuje
chociaż nutka perwersji w sypialni ....i ostrzejszy wieczorowy makijaż i jeszcze pytanie gdzie ślad pocałunku miałby pozostać , bo jak żona rano zobaczy......?
JAK UDOWODNILI AMERYKAŃSCY NAUKOWCY wyszminkowane usta kobiety w podświadomości mężczyzny przywodzą na myśl zgoła inną część jej ciała
A jak wszystkim paniom wiadomo faceci to wzrokowcy , smakują kobiety oczami
To jeszcze trochę zmącę wodę i zapytam , jak sie kobiety zapatrują na męski zarost na twarzy , wszelkie bródki ,brody, wąsy , wąsiki , pekaesy i jego długość .
Gdy podczas posiłku jego część pozostaje na owych wąsach , np. kluseczki z rosołu ?
I pocałunek pana z takowym zarostem , wolicie (panie) buźkę gładka jak pupa niemowlęcia , świeżo po goleniu o intensywnym zapachu wody kolońskiej czy twardziela z trzydniowym zarostem jak z reklamy marlboro ? |
_________________ Mam oko na Ciebie
 |
|
|
|
 |
Pieraś
Mitsumaniak

|
Wysłany: 04-04-2011, 12:44
|
|
|
he he taki zazdrosny Tylko usta
Zartobliwie powiem, ze czasem sie mowi o zafuaniu typu ... uf uf |
|
|
|
 |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
|
Wysłany: 04-04-2011, 14:25
|
|
|
Ja jestem przeciw całowaniu w rękę czy sygnet.
Nikt jeszcze nie zasłużył w moich oczach na to by go całować w rękę poza Zoną i Matką i byłym Papieżem JP II.
A już na pewno będę miał moralny sprzeciw jak jakaś flądra mi tę rękę podstawia
A feee.
Jak panie będą miały szacunek dla siebie to powrócimy do dobrych czasów. |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
Pieraś
Mitsumaniak

|
Wysłany: 04-04-2011, 15:56
|
|
|
LOL |
|
|
|
 |
Kamil_Ziomek
Mitsumaniak
Auto: EA2A 1998
|
Wysłany: 04-04-2011, 21:29
|
|
|
Widzę że koledze jakaś pani ( albo kilka ) zaszła za skórę. |
|
|
|
 |
AniTa
Mitsumaniak NIE MA COLTA

Auto: NIE MA COLTA
|
Wysłany: 05-04-2011, 12:18
|
|
|
... |
Ostatnio zmieniony przez AniTa 01-06-2011, 12:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
volve
Mitsumaniak

Auto: Colt CZC 1.5T
|
Wysłany: 05-04-2011, 14:33
|
|
|
AniTa napisał/a: | Byc moze niektorzy Panowie po prostu "nie widza" dobrze zrobionego makijazu a tylko nieudane tapety pań ktorym chyba nie tylko makijaz w zyciu nie wychodzi... |
Anitko, bo chyba właśnie na tym powinien polegać dobry makijaż...tzn. powinien na pierwszy rzut oka być niewidoczny. No chyba, że się mylę, w końcu jestem tylko facetem...
Co do całowania kobiet w ręke...nie praktykuję...w sumie taki przywilej mogę zarezerwować jedynie dla mojej dziewczyny... |
_________________ Mitsubishi Carisma 1.8 GDI Elegance
 |
|
|
|
 |
fergul11
Mitsumaniak

|
Wysłany: 05-04-2011, 15:12
|
|
|
AniTa napisał/a: | wsrod moich znajomych rzadko która robiąc makijaż pomija szminke, a koloru uzywa w szerokiej gamie wedle uznania czy pory dnia. |
ale przyznasz że nakładanie makijażu odbywa się zgodnie z jakimś kanonem że makijaż dzienny jest subtelny , delikatny i stonowany , natomiast wieczorowy jest ostrzejszy , czasem ekstrawagancki , mający na celu uwypuklić walory i ukryć niedobory urody(wąskie usta itp). oczywiście wszystko w granicach dobrego smaku i poczucia estetyki !!!
Skoro już przeprowadzasz taką sondę to wyrażę swoje stanowisko że nie lubię całować ust z nałożonym błyszczykiem czy szminką , tyle że czy innym jest wysysanie warg , a czym innym muśnięcie , porównałbym całowanie umalowanych ust do pieszczot oralnych z użyciem prezerwatyw smakowych .
przysłowie ludowe mówi "Są guściki i gusta , jedni całują w rękę drudzy w usta "
Z resztą jak tu zniszczyć tak skończone dzieło , nad którym spędzacie czasem 30-45 min?
Bo gdy stworzył Bóg kobietę i mężczyznę , popatrzył na nich i powiedział
-ty będziesz pracować na roli , polować i dbać o rodzinę .
spojrzał na kobietę i powiedział
- a ty, musisz się malować !!!
Jeśli uraziłem Cię moją wypowiedzią przepraszam za jej kolokwialny charakter, chciałem jedynie rozbawić was troszkę odrobiną rubaszności i malujcie sie panie jeśli tylko uważacie że przez to stajecie sie piękniejsze , a my faceci poradzimy sobie z waszym paint-workiem
POZDRAWIAM |
 |
|
|
|
 |
Pieraś
Mitsumaniak

|
Wysłany: 05-04-2011, 15:15
|
|
|
Popieram co pisze Volve o makijazu.
AniTa ... wiesz, nie to, ze My faceci mamy zle praktyki odnosnie kobiecych makijazy ale przesadyzmu w tej dziedzinie zobaczysz duzo i na ulicy i w TV dlatego tez jak slyszy sie pytanie co sadzimy o makijazu to na dzien dobry kazdemu kojarzy sie anty-makijaz
To jak ... dasz foto dobrze umakijazowanych, ust czy nie
A tak w ogole propo zazdrosci ... hehe fajny text mi sie przypomnial.
Jak jakiejkolwiek kobiecie maz bedzie okazywac zazdrosc to mow tak...
Nie martw sie kochanie ... kocham wylacznie Ciebie ... z nim laczy mnie wylacznie sex |
|
|
|
 |
koszmarek
pure energy :-) ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
|
Wysłany: 05-04-2011, 15:29
|
|
|
A mnie mój chłop nie całuje w rękę. Jest to dla mnie dosyć dziwne, szczególnie, że jestem typem kobiety, która woli uścisnąć dłoń niżeli pocałunek w rękę (oczywiście są wyjątki jak zawsze). |
_________________ Jestem absolutnie bardzo rozgadanym i wszędobylskim stworzeniem |
|
|
|
 |
volve
Mitsumaniak

Auto: Colt CZC 1.5T
|
Wysłany: 05-04-2011, 15:55
|
|
|
fergul11 napisał/a: | Skoro już przeprowadzasz taką sondę to wyrażę swoje stanowisko że nie lubię całować ust z nałożonym błyszczykiem czy szminką , tyle że czy innym jest wysysanie warg , a czym innym muśnięcie , porównałbym całowanie umalowanych ust do pieszczot oralnych z użyciem prezerwatyw smakowych . |
A my mówimy o pocałunku w usta, czy też czasem spotykanym pocałunku w policzek na przywitanie przyjaciółki ?
koszmarek napisał/a: | A mnie mój chłop nie całuje w rękę |
Bo jak widać Maretzky wie, że Tobie to nie pasuje...głupio jakby całował Ciebie w ręke wbrew Twojej woli |
_________________ Mitsubishi Carisma 1.8 GDI Elegance
 |
|
|
|
 |
koszmarek
pure energy :-) ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
|
Wysłany: 05-04-2011, 16:05
|
|
|
volve chyba nie wie Nigdy tego nie robił.
A co do kilograma tapety to tego u mnie nigdy nie uświadczy. Co najwyżej delikatny dzienny makijaż ale to też rzadko |
_________________ Jestem absolutnie bardzo rozgadanym i wszędobylskim stworzeniem |
|
|
|
 |
AniTa
Mitsumaniak NIE MA COLTA

Auto: NIE MA COLTA
|
Wysłany: 05-04-2011, 16:27
|
|
|
... |
Ostatnio zmieniony przez AniTa 01-06-2011, 12:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
fergul11
Mitsumaniak

|
Wysłany: 05-04-2011, 18:27
|
|
|
HAHA to faktycznie odjechałem od zagadnienia , mea culpa
Ależ oczywiście że jak tak na mieście... ni z tego ni z owego , gdzieś zza rogu żonka moja lub córunia (już się maluje) się pojawi to pełen spontan i CMOK RADOSNE leci w kącik ust z ukierunkowaniem na policzek
Żoneczkę w usteczka , a i owszem , może dla tego że nakłada błyszczyk dosyć skromnie , córunię raczej w policzek , bo mi w uszach brzęczy że "zły dotyk boli całe życie"
Na powitanie ZAWSZE buziak , mama , babcia , ciocia (siostra mamy) i moja siter w policzek, natomiast pozostałe ciocie i wujki + koleżanki żony tylko podanie ręki, no chyba że trafi się kardynał z pierścieniem żart albo kobietka co łapkę pod sam nos zadziera i oczekuje zaślinienia kostek i pierścionków
Chyba wyczerpałem temat
A jak męski CMOK z wąsami ? No bo taki Małysz na ten przykład albo Egurola........lubią panie ? |
 |
|
|
|
 |
|