|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pomoc w wycenie L200. |
Autor |
Wiadomość |
lysek777
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Colt, Opel Astra
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-10-2016, 14:04 Pomoc w wycenie L200.
|
|
|
Witam, szanownych kolegów mam prośbę o wycenę mitsubishi l200, ale może zacznę opowieść od początku
Mam bardzo dobrego znajomego który posiada Mitsubishi L200 z 2012 roku od nowości, przebieg na dzień dzisiejszy 230 tys, w przyszłym roku gdy będzie sprzedawał samochód to przebieg wzrośnie do około 280 może 300 tys.
Silnik 2.5 - 178 km.
Zabudowa "niska", wersja double cab.
Wersja bodajże invite - automatyczna klima, 5 elektrycznych szyb, elektryczne lusterka, elektrycznie składane, ładne rury na progach, felgi aluminiowe 16 cali, chromowane nakładki na lusterka itp....
Środek - trochę " wysiedziany" fotel kierowcy, spore obtarcie na boczku prawych tylnych drzwi, obtarcie na klapie schowka z przodu.
Karoseria stan db+, jeden element lakierowany ponownie ( lewa strona paki była obtarta, widziałem to przed malowaniem)
Olej zmieniany co 20 tys,reszta wg. instrukcji + jak mechanik ma jakies zastrzeżenia do czegoś to równiez od razu jest to wymieniane.
Samochód jeżdżony przez jedną osobę, 99% po drogach asfaltowych, brak haka, nie woził nigdy na pace nic cięższego niż 250 kg
Samochód nigdy nie miał nic robionego przy turbinie, zaworze egr, sprzęgle czy wtryskach.
Jedynie co to ma wycięty dpf.
Koledzy prosiłbym o pomoc w wycenie tego samochodu.
W przysłym roku będzie sprzedawane a ja mam prawo powiedzmy sobie pierwokupu, tylko nie wiem na ile się przygotować " realnie"
co sądzicie o przebiegu jest sens sie ładować w takie coś?? |
|
|
|
 |
|
|