Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Pomoc w wycenie L200.
Autor Wiadomość
lysek777 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Colt, Opel Astra
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-10-2016, 14:04   Pomoc w wycenie L200.

Witam, szanownych kolegów mam prośbę o wycenę mitsubishi l200, ale może zacznę opowieść od początku :)

Mam bardzo dobrego znajomego który posiada Mitsubishi L200 z 2012 roku od nowości, przebieg na dzień dzisiejszy 230 tys, w przyszłym roku gdy będzie sprzedawał samochód to przebieg wzrośnie do około 280 może 300 tys.
Silnik 2.5 - 178 km.
Zabudowa "niska", wersja double cab.
Wersja bodajże invite - automatyczna klima, 5 elektrycznych szyb, elektryczne lusterka, elektrycznie składane, ładne rury na progach, felgi aluminiowe 16 cali, chromowane nakładki na lusterka itp....
Środek - trochę " wysiedziany" fotel kierowcy, spore obtarcie na boczku prawych tylnych drzwi, obtarcie na klapie schowka z przodu.
Karoseria stan db+, jeden element lakierowany ponownie ( lewa strona paki była obtarta, widziałem to przed malowaniem)
Olej zmieniany co 20 tys,reszta wg. instrukcji + jak mechanik ma jakies zastrzeżenia do czegoś to równiez od razu jest to wymieniane.
Samochód jeżdżony przez jedną osobę, 99% po drogach asfaltowych, brak haka, nie woził nigdy na pace nic cięższego niż 250 kg ;)
Samochód nigdy nie miał nic robionego przy turbinie, zaworze egr, sprzęgle czy wtryskach.
Jedynie co to ma wycięty dpf.
Koledzy prosiłbym o pomoc w wycenie tego samochodu.
W przysłym roku będzie sprzedawane a ja mam prawo powiedzmy sobie pierwokupu, tylko nie wiem na ile się przygotować " realnie"
co sądzicie o przebiegu jest sens sie ładować w takie coś??

Odpowiedz do tematu