|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Fotele z BMW. Da rade? |
Autor |
Wiadomość |
Crusher
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero Pinin 1,8MPI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-01-2017, 20:51 Fotele z BMW. Da rade?
|
|
|
Czesc,
wiem ze jestem szalony, ale wpadłem na pewien pomysł i zastanawiam się nad jego wykonaniem. Jestem ciągle niezadowolony z foteli w pininie i ciagle mam ochote na prawdziwą skórę beżową, a obszycie jednego fotela to koszt ok 1000zł.
Czy mozna przełożyć fotele z innego auta? Wyhaczyłem fajne fotele z BMW i zastanawiam się czy wejdą.
http://allegro.pl/fotel-k...76.html#thumb/3
Pomijam kwestie wysokości i szerokosci. Zdaje sobie sprawę z utraty airbaga. Ale rozumiem ze szyny trzeba będzie przespawać, czy jest jakas uniwersalna szerokosc? (czytalem o przesiadce na inne fotele ale nie Mitsu - Bmw)
Co o tym myslicie?
A, no i sprawa pasa - jesli pasy są montowane do foteli, to chyba wszelkie spawanie odpada ...
wiem ze rezygnuje ze skladanych tylnich foteli - nie zalezy mi na tym. |
|
|
|
 |
|
|