|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
brak oswietlenia zegarów i awaryjne zamiast kierunku |
Autor |
Wiadomość |
justom85
Nowy Forumowicz
Auto: carisma
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-02-2017, 17:15 brak oswietlenia zegarów i awaryjne zamiast kierunku
|
|
|
No to zaczne od tego ze piśczał pasek od alternatora , naciągnalem go i jakis czas pózniej zaczły zapalc mi sie przy hamowaniu swiatla awaryjne i przy przełaczaniu kierunków to samo. jakos dzien moze dwa pozniej zapaliła mi sie lampka akumulator , dojechalem do domu i juz nie odpaliłem. Zerwał mi sie pasek , załozylem pasek ale dalej nic . dałem auto do mechanika cos tam pogrzebał powiedzial ze naladował akumulator na max , wymienił świece i działą niby na wl silniku ładowanie 14, 5 , 14,7 , kontrolka aku nie swieci jezdzi niby ładuje ale przy właczaniu lewego tylkooo lewego kierunku w srodku auta dalej pala sie awaryjne a na zewnatrz normalnie aaa i jeszcze podswietlenie zegarów wogole nie swieci . Co to moze byc? oczywiscie jest Carisma 1.8 GDI 1999 r |
_________________ tk |
|
|
|
 |
|
|