|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Tłumik |
Autor |
Wiadomość |
MarcinKolo
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-02-2017, 00:26 Tłumik
|
|
|
Hej forumowicze. Mam do wymiany łącznik elastyczny tłumika i tłumik środkowy. Co do łącznika to będzie nowy, bo to nie jest duży koszt ale czy tłumik powinienem kupować nowy ? Zamierzam jeszcze pojeździć moim Mitsu ze 3 lata, nie więcej. Jest kilka Carism na szrotach w mojej okolicy, więc może nie ma sensu przepłacać ? Gość wycenił nowe części + robocizne na 380zł, za auto zapłaciłem 1100 i nie jest w rewelacyjnym stanie, zarówno blacharskim jak i mechanicznym. |
|
|
|
 |
remi
Forumowicz
Auto: Lancer VIII 1,8 Pb
Pomógł: 34 razy Dołączył: 28 Wrz 2010 Posty: 810 Skąd: wałbrzych
|
Wysłany: 03-02-2017, 12:39
|
|
|
Środkowy idealnie pasuje z audi 80..jakby coś |
|
|
|
 |
Bily47
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.8
|
Wysłany: 04-02-2017, 09:51
|
|
|
Koszt nowego do cari jakieś 150-200 zł ale trochę ciężko z dostępnością w hurtowniach. Na allegro są po 100 zł ale są to pewnie tanie podróbki. Myślę że warto zainwestować w nowy i mieć spokój na kilka lat zamiast po roku ponosić kolejne koszty. |
|
|
|
 |
MarcinKolo
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.8 GDI
|
Wysłany: 07-02-2017, 01:44
|
|