|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kupno ecli 2G |
Autor |
Wiadomość |
arturg12
Nowy Forumowicz Ridres
Auto: Mitsubishi Eclipse 2g
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-02-2017, 16:29 Kupno ecli 2G
|
|
|
Witam wiem ,że tematy były. ale dość odległe datą od dzisiejszej, rozglądam się za ecli 2g i na wstępie powiem ,że nie mam zbyt wysokiego budżetu, lecz jestem nastawiony na doprowadzenie samochodu do pożądanego stanu. kilka lat temu gdy kupowałem pierwsze auto za pierwsze zarobione pieniądze było to ecli 1g, pomimo tego , iż w komisie stało obok niego nienaganne bmw e36 bez zastanowienia wybrałem mitsubishi, pierwsze komentarze które usłyszałem to: "ty się tym zabijesz" fakt po przesiadce z opla ojca 1.6 to ecli "leciało" a nie jechało, niestety z powodu braku wiedzy motoryzacyjnej zajechałem silnik, (panewki) wtedy marzyłem o ecli 2g lecz ceny były dla mnie zbyt wysokie, teraz gdy widzę ,że można wyrwać coś taniej, 6/7 tys. chciałbym ,że tak powiem spełnić swoje marzenie. Kończąc tą nudną historię przejdę do konkretów, dobrze wiem ,że rdza bardzo lubi 2g, a same samochody nie służą do zawożenia mamuśki do kościoła, stąd moje pytania:
1. Jak z dostępnością części eksploatacyjnych?
2. Koniec pytań
Dodam ,że zarabiam 2 tys. z hakiem miesięcznie i czy będzie mnie stać na utrzymanie ecli? oczywiście po kupnie, zmiana rozrządu, oleju w silniku, skrzyni, filtry. z tego widziałem u niektórych użytkowników forum, co poniektórzy wstawiali na miejsce starej blachy połowę nowego auta, ponieważ trafiają się tak przeżarte egzemplarze, wszelakie opinie mile widziane Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|