Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Pompa abs lancer X 2.0 diesel 140 koni- pilna pomoc!
Autor Wiadomość
Funkee 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer X
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-02-2017, 04:19   Pompa abs lancer X 2.0 diesel 140 koni- pilna pomoc!

Witam jak w temacie mam problem z pompa abs co jakiś czas działa a nie raz w ogóle. Wyświetlają się błędy na pulpicie. Co za tym idzie mam pytanie czy mogę moja pompe o nr sterownika 06210950443 zastapic z końcówką 223. Wtedy by elektryk przekodowal pompe na stary sterownik i by działała?... pomóżcie bo nie wiem co robić...

[ Dodano: 09-02-2017, 04:23 ]
Dodam jeszcze że tej mojej szukam od pół roku i nigdzie znaleźć nie mogę a jak już jest to za około 2 tysiące. Ostatnio na allegro taka pompa była 3 lata temu...

Dooomino 
Forumowicz

Auto: Lancer
Wysłany: 09-02-2017, 10:04   

Ale to nie jest czasami to samo, dumam i nie widzę różnicy.

Funkee 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 09-02-2017, 12:52   

Właśnie nie wiem o to w tym chodzi. Bo różnią się tymi nr i cholere wie czy przypasi, a co za tym idzie jest duże ryzyko że ja kupie i nie będzie pasowała i będę kolejne siano w plecy

Dooomino 
Forumowicz

Wysłany: 09-02-2017, 19:44   

Najlepiej podjechać na jakiś warsztat żeby sprawdzili w programie jakie modele pasuja

Funkee 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 10-02-2017, 01:31   

A kto mi to sprawdzi? I jak? Podłączyć pod komputer i mu wyskoczy czy na jakiej zasadzie to sprawdzi?

Dooomino 
Forumowicz

Wysłany: 10-02-2017, 08:24   

Weź tylko dowód pojazdu, po vinie sprawdzi jaką pompę masz i jakie są dostępne zamienniki .

Odpowiedz do tematu